Είστε εδώ
Home > FAQ news > Το Μαξίμου ενημερώνει το Μητσοτάκη τι θα γίνει “πριν τις εκλογές που θα χάσει” και συστήνει να…αποφεύγει τον ήλιο

Το Μαξίμου ενημερώνει το Μητσοτάκη τι θα γίνει “πριν τις εκλογές που θα χάσει” και συστήνει να…αποφεύγει τον ήλιο

Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε…” σχολιάζει δηκτικά το Μαξίμου απαντώντας στο νέο αίτημα του προέδρου της ΝΔ για εκλογές.

Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας.

Επειδή όμως πριν τις εκλογές που θα χάσει στο τέλος της τετραετίας, θα μεσολαβήσουν η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ , η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως «ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς», η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε…”

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ είπε ότι «θερινή ραστώνη δεν υπάρχει για τη ΝΔ, καθώς η χώρα έχει μπει για τα καλά σε εκλογικό κύκλο» και ότι δύο είναι τα στοιχεία της επικαιρότητας: το αδιέξοδο που οδηγεί τη χώρα η ανεπάρκεια της κυβέρνησης και η δημαγωγία για να την καλύψει. Η δημαγωγία θα ενταθεί, προέβλεψε, καθώς αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι που είναι στην εξουσία, έχουμε μπει για τα καλά σε εκλογικό κύκλο.

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top