Είστε εδώ

H παράταξη με τα “αδιευκρίνιστα” … ζητά την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη ! Είχε αποκαλύψει βουλευτή της ΝΔ με offshore στα Μάρσαλ

Θα πέσουν τα μάρμαρα στο περιστήλιο … να μας πλακώσουν! Η παράταξη με τα “αδιευκρίνιστα” ζητά την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη γιατί είχε αποκαλύψει off shore γαλάζιου βουλευτή στα εξωτικά νησιά Marshall

Την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη προτείνει στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μετά από μήνυση του βουλευτή της ΝΔ, Περικλή Μαντά, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Παύλος Πολάκης είχε καταγγείλει τον περασμένο Φεβρουάριο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για κατοχή offshore εταιρίας στα νησιά Μάρσαλ.

Πιο συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης και ο τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είχε αποκαλύψει ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατέχει offshore εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ.

Η καταγγελία αφορούσε στον «βουλευτή Μεσσηνίας, Περικλή Μαντά, προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε γίνει γνωστός όταν παρέστη στην κηδεία του Γλύξμπουργκ, καθώς στη Βουλή έχει λάμψει δια της απουσίας του».

Σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη, «ο συγκεκριμένος “άριστος” βουλευτής της ΝΔ κατέχει offshore εταιρεία με έδρα στα Νησιά Μάρσαλ, προφανώς για να είναι “αόρατες” οι δραστηριότητες του. Για να κρύψει μάλιστα εντελώς τα ίχνη του, ο Μαντάς τοποθέτησε ως φορολογικό και νόμιμο εκπρόσωπο στην offshore “ΑEGIR SERVICES CO».

Πάντως κατά τη συζήτηση του σχετικού εισαγγελικού αιτήματος στην Επιτροπή, παρών ήταν ο Π. Πολάκης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να εξέφρασε θετική άποψη ως προς την άρση της ασυλίας του υποστηρίζοντας ότι στο δικαστήριο θα αποδείξει πως όσα ισχυρίσθηκε στην ανάρτησή του κατά του βουλευτή της ΝΔ είναι αλήθεια.

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολιάζοντας την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη επισημαίνουν:

“Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βρίσκει βηματισμό και τα στελέχη του ανταποκρίνονται με πλήρη επάρκεια στα καθήκοντα τους δεν αρέσει σε κάποιους. Σε αυτό το πλαίσιο πυκνώνουν οι επιθέσεις και η προσπάθεια αποδόμησης των στελεχών του. Χαρακτηριστική περίπτωση η είδηση περί μιας ακόμη άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη. Καθόλου περίεργο αφού ως γνωστόν ο Παύλος Πολάκης μέσω του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει αποκαλύψει πληθώρα γαλάζιων σκανδάλων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος.”

Πηγή: avgi.gr

2 σχόλια στο “H παράταξη με τα “αδιευκρίνιστα” … ζητά την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη ! Είχε αποκαλύψει βουλευτή της ΝΔ με offshore στα Μάρσαλ

  1. μην τους αφήσεις σε “χλωρό κλαρί” ΠΑΥΛΟ έχεις τον λαό μαζί σου!!!

  2. Ο Παύλος ποτέ δεν ψεύδεται. Είναι σίγουρο πως θα υπάρξει αποδεικτικό υλικό που θα αναγκάσει την Δικαιοσύνη να αποφασίσει τα δέοντα. Γιατί εκτός από τα αδιευκρίνιστα, υπάρχουν και τα διευκρινισμένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *