Είστε εδώ

Το faq δικαιώνεται! Νέος στόχος της … γάτας των Ιμαλαίων ο Παπαγγελόπουλος

Γράψαμε μόλις χθες, ότι οι … άμεσοι στόχοι της ” παράγκας ” της διαπλοκής, ( γιατί ο βασικός παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας ), είναι ο Νίκος Παππάς, ο Χρήστος Σπίρτζης, ο Τρύφων Αλεξιάδης και ο αν Υπ Δικαιοσύνης αρμόδιος για την καταπολέμηση της Διαφθοράς Δημ Παπαγγελόπουλος.
Με βάση μια “καταγγελία” της κ Τσατάνη που ήδη ελέγχεται πειθαρχικά από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου και πρώην υπηρεσιακή Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, για τους ” χειρισμούς ” της στην περίπτωση Βγενόπουλου, μια ετερόκλητη. αλλά καθόλου συγκυριακή συμμαχία, από επιχειρηματίες που είναι πλέον υπόδικοι στην Δικαιοσύνη, το παλιό δικαστικό κύκλωμα της εποχής Σαμαρα-Αθανασίου-Ντογιάκου και τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ετοιμάζει συκοφαντική επίθεση κατά του αν. Υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.
Στόχος είναι να αφαιρέσουν το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα της ηθικής ακεραιότητας του Δημ Παπαγγελόπουλου αλλά και το τεκμήριο της αντικειμενικότητας στην αντιμετώπιση των υποθέσεων, ώστε να μπλοκάρουν έστω και στο παρά- πέντε, τις δικαστικές αλλά και πολιτικές εξελίξεις που θα αποτελέσουν βόμβες στην ζωή του τόπου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του olympia.gr http://olympia.gr/2016/03/05/%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF/#more-570288 o αν. Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε σε στενούς του συνεργάτες αναφορικά με τον στημένο εκβιασμό από εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα:
«Η διαπλοκή ξεψυχά και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της. η κυρία Τσατάνη παραδέχεται στην αναφορα της ότι με επισκέφθηκε με δική της πρωτοβουλία και είναι εντυπωσιακά αστείο ότι επικαλείται σαν αιτία της επίσκεψης της, δήλώσεις μου που δεν είχα κάνει ακόμα αλλά τις έκανα 15 ημέρες αργότερα. Κατά τα λοιπά, θεσμικά ενεργώντας πάντα έχω στείλει ήδη επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στην συνέχεια οι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου για όλα όσα ισχυρίζεται. Την Δευτέρα που θα δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο της επιστολής μου ο καθένας θα μπορεί εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του.»
Οι ίδιες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι ενεργό ρόλο σε αυτή την επιχείρηση ” ματαίωσης ” των πρωτοβουλιών του υπουργού, θα παίξει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης η άλλο πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ που έχει αποφασίσει να “παρέμβει” μετά το νέο δημοσίευμα και θα ζητήσει την παραίτηση Παπαγγελόπουλου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *