Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Το EWG έστειλε στον “κουβά” ΣΚΑΙ και Ελένη Βαρβιτσιώτη και ο Πολάκης το απολαμβάνει! “Ξύδι παιδιά και μάλιστα μπαλσάμικο…”

Το EWG έστειλε στον “κουβά” ΣΚΑΙ και Ελένη Βαρβιτσιώτη και ο Πολάκης το απολαμβάνει! “Ξύδι παιδιά και μάλιστα μπαλσάμικο…”

“Τρολάρει” χωρίς έλεος για άλλη μια φορά το ΣΚΑΙ ο Παύλος Πoλάκης, με αφορμή την είδηση ότι το Euroworking Group έδωσε το “πράσινο φως” για τη μη περικοπή των συντάξεων.

Παρά τις περί του αντιθέτου ανταποκρίσεις της Ελένης Βαρβιτσιώτη και τις πολλαπλές δηλώσεις “ανώνυμων” αξιωματούχων της Ευρωζώνης που έλεγαν και ξαναέλεγαν (αλλά μόνο στην Ελένη Βαρβτισιώτη) ότι οι συντάξεις βάσει της συμφωνίας θα κοπούν και πάει και τελείωσε, τελικά σήμερα το Euroworking πήγε και έδωσε ανερυθρίαστα το “πράσινο φως” για να μην κοπούν οι συντάξεις, και μάλιστα χωρίς ενστάσεις, όπως αναγκάστηκε να μεταδώσει η ίδια η δημοσιογράφος.

Δεν έχασε ευκαιρία και ο Παύλος Πολάκης και έκανε το σκωπτικό του σχόλιο ποστάροντας ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την ανταπόκριση της “χτυπημένης από τη (βρυξελιώτικη) μοίρα” Ελένης Βαρβιτσιώτη για τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ:

«Η τρομερή στιγμή που «έμπλεη χαράς» η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ (ξεφτίλες), κα Βαρβιτσιώτη ανακοινώνει την θετική άποψη του EWG για τη ΜΗ περικοπή των συντάξεων!!!!!! Τριγμός οδόντων, διάσπαση βλέμματος, φωνή που δε βγαίνει, αλλά στάζει χολή. ΞΥΔΙ παιδιά και μάλιστα μπαλσάμικο…»

Leave a Reply

5 × three =

Top