Είστε εδώ
Home > FAQ news > Το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος ( θρασύς + δειλός ) … σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση του προέδρου της ΝΔ !

Το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος ( θρασύς + δειλός ) … σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τη στάση του προέδρου της ΝΔ !

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν σχολιάζοντας την κατηγορηματική απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην δεχθεί την ολιγοήμερη αναβολή της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης για τον Πάνο Καμμένο:

“Το να ρίχνεις λάσπη για ανύπαρκτα σκάνδαλα μήπως και αλλάξεις τη συζήτηση από τις offshore σε παραδείσιες νήσους, είναι θράσος. Το να μη δέχεσαι τη μετάθεση της συζήτησης στη Βουλή, μη τυχόν και αντιμετωπίσεις τον Πρωθυπουργό, είναι δειλία. Ο συνδυασμός των δύο είναι το επίθετο που χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη: Θρασύδειλος.”

ΥΓ: Δυστυχώς για την αξιωματική αντιπολίτευση, η συζήτηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα και ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στη Bουλή. Πεδίον δόξης λαμπρό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ασκήσει το αντιπολιτευτικό του καθήκον, αφού ο Τσίπρας του κάνει την χάρη. Εκτός εάν προκύψει κάποια παρουσίαση βιβλίου ξανά. ( Η φωτό είναι από την παρουσίαση βιβλίου στην οποία “δραπετευσε” ο Κυρ Μητσοτάκης, αμέσως μετά την τοποθέτησή του, την προηγοιύμενη Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής και ενώ στο βήμα ανέβαινε για να του απαντήσει ο Πρωθυπουργός Αλ Τσίπρας … )

Πηγή: avgi.gr – Ραπανάκης Σπύρος

Leave a Reply

Top