Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Το επικό “σβήσιμο” Βαξεβάνη στον Μητσοτάκη: “Κάνει την κότα, δεν πάει στο debate, δεν βγαίνει σε συνέντευξη με δημοσιογράφο που δεν είναι της αρεσκείας του και μιλά για γαλοπούλες και χήνες;” (vid)

Το επικό “σβήσιμο” Βαξεβάνη στον Μητσοτάκη: “Κάνει την κότα, δεν πάει στο debate, δεν βγαίνει σε συνέντευξη με δημοσιογράφο που δεν είναι της αρεσκείας του και μιλά για γαλοπούλες και χήνες;” (vid)

“Ο κ. Μητσοτάκης έχει τη δραστηριότητα και συμπεριφορά πολιτικού θερμοκηπίου. Έχεις δει τα φυτά σε θερμοκήπιο; Είναι φρέσκα, είναι δροσερά, είναι ανθισμένα, είναι μια χαρά. Τα βγάζεις, τα πας έξω, πάνε. Μαραίνονται”!

Καταιγιστικός ήταν χθες βράδυ στη συνέντευξή του στο Kontra Channel και τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη, ο εκδότης του Documento, για τον τρόπο που πολιτεύεται αλλά και ασκεί την εξουσία ο Πρωθυπουργός. Επικό ήταν πάντως το σημείο που αναφέρεται στο “ευφυολόγημα” – αμερικανικής κοπής – του κ Μητσοτάκη περί “γαλοπούλας” και Χριστουγέννων, υπονοώντας τον Αλέξη Τσίπρα:

“Ο κ Μητσοτάκης που κάνει την κότα, δεν πάει στο debate με τον πολιτικό του αντίπαλο να ακούσει ο κόσμος να μάθει ποιος έχει δίκιο, δεν βγαίνει σε συνεντεύξη με δημοσιογράφο που δεν είναι της αρεσκείας του, μιλά για γαλοπούλες; Στην Ελλάδα άλλωστε δεν έχουμε γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, αυτά είναι από εκεί στις ΗΠΑ. Αρνιά έχουμε στην Ελλάδα”, σχολίασε δηκτικά ο γνωστός δημοσιογράφος και υπενθύμισε ότι ο ίδιος δεν έχει λάβει καμία απάντηση στα επανειλημμένα αιτήματα του για συνέντευξη, ακόμα και με δοσμένα εκ των προτέρων ερωτήματα, ενώ υπενθύμισε ότι έχει δώσει συνέντευξη ακόμα και σε life style εκπομπή της κ Στεφανίδου!

Δείτε το στιγμιότυπο, στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρεται και σε δάνεια ύψους 2,5 εκ ευρώ με τα οποία παρουσιάζεται να ζει ο Πρωθυπουργός:

««Δεν φταίω εγώ για τη συχνότητα με την οποία απευθύνομαι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δηλαδή τη μία είναι ο Κήρυκας Χανίων, την άλλη είναι σπίτι του Λουδοβίκου ή του Βολταίρου, την άλλη είναι τα τραπεζικά του δάνεια με τα οποία ζει ο Κυρ. Μητσοτάκης – ζει με 2,5 εκατ. τραπεζικά δάνεια. Πώς ζει; Έχει 1,5 δηλωμένα και 900 δεν είναι από την εταιρεία τη γαλλική. Η ένταση φαίνεται για δυο λόγους παράξενη. Γιατί από τη μία υπάρχουν τα φαινόμενα που απατούν τον έλεγχο και από την άλλη, στο δημοσιογραφικό κατεστημένο, δεν υπάρχει τέτοιος έλεγχος, φαίνεται παράξενο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκδότης του Documento

Leave a Reply

5 × 3 =

Top