Είστε εδώ

Το δέντρο και … το δάσος.Βγάζουν “λάδι” τον Χριστοφοράκο και δείχνουν την έξοδο στον Τσίπρα και τον … Καραμανλή!

Γράψαμε ότι … η Δικαιοσύνη δείχνει να μην αντιλαμβάνεται πλήρως το συμβολισμό της εποχής και το αίσθημα του ελληνικού λαού … Φαίνεται όμως ότι το ζήτημα είναι ακόμα πιο βαθύ, αν αληθεύουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, που διατηρεί πολύ καλή επαφή με το δικαστικό ρεπορτάζ και ανοιχτή γραμμή με το στρατόπεδο των καραμανλικών… Με τίτλο «Βγάζουν λάδι τον Χριστοφοράκο» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η εφημερίδα «Realnews», η οποία αποκαλύπτει την εισαγγελική πρόταση με την οποία βαφτίζουν τις μίζες προς τα κόμματα δωρεές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έντυπου, «ο εισαγγελέας ζητεί να αρθούν τα 2 από τα 3 εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens».
Είναι προφανές ότι επιχειρείται να προκληθεί μια μείζονα πολιτική κρίση, με στόχο την εξώθηση της κυβέρνησης σε παραίτηση και την “συνθηκολόγησή” της σε μια διορισμένη οικουμενική με στελέχη από την γνωστή δεξαμενή, αποτυχημένων τραπεζικών, προσώπων από το σύθστημα της Δικαιοσύνης, “αμφιλεγόμενων” πανεπιστημιακών του στυλ Μαραντζίδης, ακόμα και προσώπων από τα συστημικά ΜΜΕ, προκειμένου να ανασχεθούν οι επερχόμενες διώξεις που θα φέρουν και το οριστικό ξήλωμα του συστήματος της διαπλοκής και του καρτέλ ολιγαρχών, μηντιαρχών και τραπεζιτών, που καταληστευουν τον τόπο όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης, μια τέτοια εξέλιξη με τη Ζίμενς και τον Χριστοφοράκο, θα πυροδοτήσει το φυτίλι της διάλυσης της ΝΔ με άμεση έξοδο των καραμανλικών από το κόμμα…
Το πολιτικό παιχνίδι το επόμενο χρονικό διάστημα θα παιχτεί στον τομέα της Δικαιοσύνης, όπως και το παρών και το μέλλον αυτής της κυβέρνησης. Και καλά θα κάνει, η κυβέρνηση, να το πάρει χαμπάρι, προτού αιφνιδιαστεί, από … γάτες Ιμαλαίων, ξανά!

Μια σκέψη στο “Το δέντρο και … το δάσος.Βγάζουν “λάδι” τον Χριστοφοράκο και δείχνουν την έξοδο στον Τσίπρα και τον … Καραμανλή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *