Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Το απόλυτο ανέμελο μπάχαλο! 3 μέρες αφότου “άνοιξε” ξανά η Μύκονος καθώς “η κατάσταση σταθεροποιήθηκε” ξανά στο κόκκινο με θετικότητα 4,27%

Το απόλυτο ανέμελο μπάχαλο! 3 μέρες αφότου “άνοιξε” ξανά η Μύκονος καθώς “η κατάσταση σταθεροποιήθηκε” ξανά στο κόκκινο με θετικότητα 4,27%

19 Ιουλίου επιβλήθηκαν απροσδόκητα, για τους επιχειρηματίες του νησιού, οριζόντια απαγορευτικά μέτρα στη Μύκονο κατά της μετάδοσης του κορονοϊού, δηλαδή απαγόρευση κυκλοφορίας από τη μία ως τις 6 το πρωί και απαγόρευση μουσικής.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας άρχισαν οι διαρροές ότι η κατάσταση σταθεροποιήθηκε και μπορεί να αρθεί νωρίτερα από τις 26 Ιουλίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, το μίνι lockdown, για να καταλήξουν τελικά οι νεότερες διαρροές ότι η κατάσταση φαίνεται να σταθεροποιείται για αυτό δεν θα επεκταθούν πέρα από τις 26 Ιουλίου τα μέτρα. Φάνηκε δηλαδή, μετά από 3-4 μέρες εφαρμογής τους ότι…απέδωσαν.

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση έλεγε ότι τα δεδομένα για το νησί δείχνουν μερική σταθεροποίηση της κατάστασης και μικρή τάση μείωσης και ότι “δεν υπάρχουν νέες συρροές και τα όποια νέα κρούσματα σχετίζονται με τις υφιστάμενες συρροές”. (πηγή)

Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου τα μέτρα πήραν τέλος και η Μύκονος “άνοιξε” ξανά.

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου, η Μύκονος εμφανίζει με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ δείκτη θετικότητας 4,27% και είναι στο “κόκκινο” όπως και η Πάρος (5,51%) και η Τήνος (4,2%) ενώ κοντά στο 4% κινούνται το Ρέθυμνο (3,76%) και η Σαντορίνη (3,40%). (πηγή)

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ είπε ότι είναι ορατός ο κίδυνος να κλείσει η Ίος λόγω έξαρσης κρουσμάτων και ότι την Πέμπτη θα μεταβούν στο νησί 30 αστυνομικοί από την Αττική για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης. (πηγή)

Leave a Reply

four × 1 =

Top