Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Το “Άγιο Φως” της Ντόρας έκανε το θαύμα του! Ο ΣΚΑΙ βρήκε σε χρόνο dt βίντεο του Κυριάκου που επικαλέστηκε η Σπυράκη! (vid)

Το “Άγιο Φως” της Ντόρας έκανε το θαύμα του! Ο ΣΚΑΙ βρήκε σε χρόνο dt βίντεο του Κυριάκου που επικαλέστηκε η Σπυράκη! (vid)

Μία παραλλαγμένη εκδοχή του “σκονακίου” που είχε δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Άρη Πορτοσάλτε εκτυλίχτηκε το πρωί στον τηλεοπτικό αυτή τη φορά ΣΚΑΙ, όπως φαίνεται σε βίντεο από την “Ομάδα Μνήμης“.

Στο νέο περιστατικό – που φαίνεται οτι τείνει να γίνει συνήθεια στις συνεντεύξεις της νεας τάξης πραγμάτων στη ΝΔ του Κυριάκου … – , το “ραβασάκι” μάλλον το έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στον Δημήτρη Οικονόμου. Δεν πρόλαβε να αναφερθεί σε ομιλία που είχε κάνει σε “ανύποπτο χρόνο” ο Κυριάκος στη Βουλή και οι υπεύθυνοι της εκπομπής είχαν έτοιμο το σχετικό βίντεο, αποδεικνύοντας ότι τελικά θαύματα γίνονται, τουλάχιστον στα ιδιωτικά κανάλια!

Ρε μπας και ο χρόνος τελικά ήταν “ύποπτος”; Ή μήπως έβαλε το χέρι του το “Άγιο Φως” της Ντόρας;  (ΥΓ: Φανταστείτε να είχε συμβει αυτό στην ΕΡΤ … τι θα γινότανε! )

Leave a Reply

Top