Είστε εδώ

Την Τετάρτη συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Τι ειπώθηκε στην ΕΓ

Υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα συνεδρίασε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Κατά τη συνεδρίαση έγινε μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν πως υπήρξε μία μη ανιχνεύσιμη ενίσχυση της ΝΔ τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές και πως ηττήθηκε η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική.

Επισημάνθηκε ότι τα κόμματα της ήσσονος και προοδευτικής αντιπολίτευσης, με την απαξίωση της απλής αναλογικής και των συνεργασιών και την μονομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που έτεινε χείρα προοδευτικών συγκλίσεων, άνοιξαν το δρόμο για την ισχυρή επικράτηση της Δεξιάς του κ. Μητσοτάκη

Άπαντες συμφώνησαν πως πρωταρχικής σημασίας πλέον είναι η εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου και εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη αυτή, μακριά από εσωστρέφεια, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να σταθεί ισχυρό ανάχωμα στην παντοδυναμία και την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συγχρόνως να μην κάνει τη χάρη σε όσους επιθυμούν την απόσυρση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από ηγέτη του προοδευτικού πόλου στη χώρα και την αντικατάστασή του με έναν βολικό δικομματισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε τη σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και χάραξη των επόμενων κινήσεων στο δρόμο για τις κάλπες του Ιουνίου.

Μια σκέψη στο “Την Τετάρτη συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Τι ειπώθηκε στην ΕΓ

  1. Μόνο αν παρθούν ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ αποφάσεις θα ξεπεράσουμε την βαριά ήττα προς όφελος όχι μόνο του κόμματος αλλά κι ολόκληρης της κοινωνίας!!!
    ο ΑΛΕΞΗΣ να αναδείξει ΤΩΡΑ -“ΧΤΕΣ” την ΗΓΕΤΙΚΗ του μορφή να φύγει μπροστά αφήνοντας τους “κατρούγκαλους” και τους ομοίους του στην βαθιά “αριστεροσύνη” τους!!! αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τελείωσε την πορεία του και ιστορικά και προπάντων πολιτικά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *