Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Την αποχώρησή του ανακοίνωσε ο Αμπράμοβιτς με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων : «Αφήνω την Τσέλσι στους ανθρώπους της»

Την αποχώρησή του ανακοίνωσε ο Αμπράμοβιτς με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα των Λονδρέζων : «Αφήνω την Τσέλσι στους ανθρώπους της»

Στη σκιά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και των μεγάλων πιέσεων που ασκεί η βρετανική κυβέρνηση, ο Ρώσος μεγιστάνας ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας ότι αποχωρεί από τα διοικητικά καθήκοντά του στην Τσέλσι και παραχωρεί την εποπτεία του κλαμπ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα των Μπλε.

Αναλυτικά η δήλωση του Ρώσου μεγιστάνα: «Στη διάρκεια της σχεδόν 20ετούς διοίκησής μου στην Τσέλσι, πάντα θεωρούσα τον ρόλο μου ως καθοδηγητή του συλλόγου, η δουλειά του οποίου είναι να διασφαλίζει πως θα είμαστε επιτυχημένοι όπως σήμερα, αλλά και για να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα έχουμε θετική επίδραση στις κοινότητές μας. Πάντα έπαιρνα αποφάσεις με γνώμονα το καλό της Τσέλσι και παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και σήμερα παραχωρώ στους διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος του κλαμπ την εποπτεία και τη φροντίδα της Τσέλσι. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι οι κατάλλοι για να τρέξουν τα συμφέροντα του συλλόγου, τους παίκτες, το σταφ και τους οπαδούς».

Το κλίμα είχε βαρύνει ιδιαίτερα για τον Αμπράμοβιτς μετά τις κυρώσεις που ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον. Τα διεθνή ΜΜΕ ερμήνευσαν την κίνηση αυτή κι ως «εξοστρακισμό» του Ρώσου απ’ το Νησί καθώς θεωρείται ως άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αφήστε μια απάντηση

Top