Είστε εδώ

«Τι συνεννοήσεις έκανε και γιατί αγνοήθηκε το αίτημά του;»! Εξηγήσεις για τη στάση του με τον βομβαρισμό της ελληνορθόδοξης εκκλησίας ζητά ο Στ Κασσελάκης από τον Κυρ. Μητσοτάκη

Σκληρή κριτική στην στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τον βομβαρδισμό της Ιεράς Μονής Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα, ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης διερωτάται για ποιο λόγο ο πρωθυπουργός δεν «προβαίνει σε σφοδρή διαμαρτυρία προς την ισραηλινή κυβέρνηση, τόσο για το γεγονός του βομβαρδισμού όσο και για την απαξίωση της χώρας μας;», καθώς όπως υπενθυμίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εκείνος που στις 11 Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ότι έχει ζητήσει από το Ισραήλ την προστασία από ισραηλινούς βομβαρδισμούς της μονής του Αγ. Πορφυρίου στη Γάζα.

«Τι συνεννοήσεις έκανε και γιατί αγνοήθηκε το αίτημά του;»  ζητά να μάθει από τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

11 Οκτωβρίου:

Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ότι έχει ζητήσει από το Ισραήλ την προστασία από ισραηλινούς βομβαρδισμούς της μονής του Αγ. Πορφυρίου στη Γάζα.

19 Οκτωβρίου:

Η ιστορική ελληνορθόδοξη μονή υφίσταται σοβαρές ζημιές. Ο Αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδος Αλέξιος δηλώνει στην ΕΡΤ:
«Χτύπησαν τα γραφεία και την είσοδο του μοναστηριού. Τα βομβάρδισαν και κατέρρευσε όλο το κτίριο. Πολλοί Χριστιανοί έχουν τραυματιστεί και έχουμε και νεκρούς».

Ρωτώ τον Πρωθυπουργό:

1. Τι συνεννοήσεις έκανε και γιατί αγνοήθηκε το αίτημά του;

2. Πώς μπορεί να εκφράζει απλώς τη λύπη του και να μην προβαίνει σε σφοδρή διαμαρτυρία προς την ισραηλινή κυβέρνηση, τόσο για το γεγονός του βομβαρδισμού όσο και για την απαξίωση της χώρας μας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *