Είστε εδώ

Τι συμβαίνει με Μπάκο – Καϋμενάκη – Εξάρχου; Μετά την Attica Bank και την Παγκρήτια με τις “ευλογίες” κυβέρνησης – Στουρνάρα, το AtticaTV, το Action 24, το Flash τώρα και το “Πρώτο Θέμα”! Κοντά και στο iefimerida!

Δεδομένη θεωρείται η συμφωνία για την απόκτηση του 60%, τουλάχιστον, της εταιρείας Εκδόσεις Πρώτο Θέμα, που ελέγχει την εφημερίδα και την ομώνυμη ιστοσελίδα, από την ισχυρή συμμαχία των Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου. Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα θα περιέλθουν στον έλεγχο της εταιρείας που έχει αποκτήσει τον Action 24. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, οι σημερινοί μέτοχοι του «Πρώτου Θέματος» θα συνεχίσουν να εργάζονται για την εφημερίδα και την ιστοσελίδα και αφού ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, με την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας. Επίσης, συνεχίζονται οι συνομιλίες με τον Χρήστο Ράπτη για την απόκτηση της ιστοσελίδας iefimerida.gr και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποτίμησης.

H νέα ισχυρή συμμαχία στα media, που έχει υπό τον έλεγχό της ήδη το Action 24, έχει αποκτήσει τηλεοπτικό χρόνο στο Attica TV και ελέγχει και το Flash.gr, μπορεί σε δεύτερη φάση να επενδύσει και σε μια ακόμη ιστοσελίδα άλλου επιχειρηματία-δημοσιογράφου, που έχει οικονομικό πρόσημο. Με αυτά τα δεδομένα, δεν φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες του ομίλου η επένδυση στο ραδιόφωνο, ενώ σημειώνεται πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για επένδυση σε σταθμό εθνικής εμβέλειας.

Πηγή: typologies.gr

Μια σκέψη στο “Τι συμβαίνει με Μπάκο – Καϋμενάκη – Εξάρχου; Μετά την Attica Bank και την Παγκρήτια με τις “ευλογίες” κυβέρνησης – Στουρνάρα, το AtticaTV, το Action 24, το Flash τώρα και το “Πρώτο Θέμα”! Κοντά και στο iefimerida!

  1. Το ATTICA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ACTION 24ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *