Είστε εδώ

Τι στοίχημα βάζεις ότι θα χωρίσεις;

Σχεδόν το 42% των γάμων στο Ηνωμένο Βασίλειο καταλήγουν σε διαζύγιο! Εσείς θα στοιχηματίζατε ποτέ στο ενδεχόμενο να χωρίσετε ακόμα και αν οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ μικρές;
Το πιθανότερο είναι όχι αφού κανένας δεν παντρεύεται για να χωρίσει και εκτός αυτού όταν κάποιος παντρεύεται σκέφτεται ωραίες στιγμές, αγάπες, λουλούδια και όχι καβγάδες, διαφωνίες, βάζα να εκτοξεύονται σε κεφάλια, πιάτα να σπάνε και τελικά δύο σύντροφοι από τρελά ερωτευμένοι να γίνονται ξαφνικά δύο ξένοι!
Ωστόσο, η start-up Swan Luv με έδρα το Σιάτλ κάθε άλλο παρά το συναισθηματικό κομμάτι ενός γάμου σκέφτεται! Αντιθέτως, είναι πρόθυμη να βγάλει μετρητά αν η αγάπη σας είναι καταδικασμένη.
Η εταιρεία δεν λειτουργεί πλήρως ακόμη αλλά ωστόσο καλεί ζευγάρια να υποβάλλουν αίτηση για να λάβουν δωρεάν χρήματα για το γάμο τους – μέχρι και 10.000 δολάρια. Η εταιρεία βγάζει χρήματα προτείνοντας στους μελλόνυμφους ανθοπωλεία και επιχειρήσεις catering για τη διοργάνωση του γάμου τους.
Ως εδώ καλά.
we doΑλλά αν τελικά το ζευγάρι πάρει διαζύγιο, τα χρήματα που έλαβε δωρεάν μετατρέπονται αυτομάτως σε δάνειο και θα πρέπει να επιστραφούν! Μάλιστα, οι τόκοι του δανείου εφόσον οι δύο σύντροφοι είχαν σωστά προβλέψει ότι θα χωρίσουν δαπανώνται για τη «χρηματοδότηση» άλλων νιόπαντρων ζευγαριών!
Η εταιρεία πήρε το όνομα «Swan Luv» από τις μακροχρόνιες σχέσεις ζωής που δημιουργούν οι κύκνοι. Επίσης, στοχεύει στο να βοηθά τα ζευγάρια να προσπαθούν να τα ξαναβρούν και όχι απλώς να παίρνουν μία επιπόλαιη απόφαση χωρισμού.
Οι κύκνοι ζευγαρώνουν για μια ζωή. Αυτό πρέπει να κάνουν και τα ζευγάρια, υποστηρίζει η εταιρία, οι υπεύθυνοι της οποίας λένε ότι δεν υποχρεώνουν κανέναν να εγγραφεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *