Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τι ψιθύρισε ο Αρχιεπίσκοπος στον Αλέξη και οι χειραψίες Τσίπρα – Μητσοτάκη και Καμμένου – Κυριάκου που συγκέντρωσαν όλα τα φλας! ( φωτογραφίες )

Τι ψιθύρισε ο Αρχιεπίσκοπος στον Αλέξη και οι χειραψίες Τσίπρα – Μητσοτάκη και Καμμένου – Κυριάκου που συγκέντρωσαν όλα τα φλας! ( φωτογραφίες )

Μερικές χειραψίες που ήταν … “εκτός (πολιτικού) κλίματος” εποχής, αλλά εντός της σημειολογίας της πρώτης μέρας του χρόνου αλλά και του χώρου (Μητρόπολη Αθηνών ), συγκέντρωσαν τα φλας των φωτογράφων αλλά και το ενδιαφερον των παρεβρισκόμενων στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη δοξολογία, στην οποία πρωτοστάτησε ο επικεφαλής της Εκκλησίας, αρχιεπισκοπος Ιερωνυμος.

Φυσικά πρωταγωνιστές των στιγμιότυπων ήταν οι πολιτικοί αρχηγοί και οι μεταξύ τους χειραψίες, σε μια άτυπη ανακωχή των πολιτικών διαξιφισμών, αλλά και το ιδιαίτερο ενσταντανέ του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπισκοπο, που φαίνεται κάτι να του ψιθυρίζει στο αυτί! Ιδιαίτερα θερμός ήταν και ο εναγκαλισμός του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.Leave a Reply

Top