Είστε εδώ

Τι ντροπή! Παραδέχτηκε ο Μητσοτάκης ότι όταν μιλάνε του λένε οι ξένοι ηγέτες για τις υποκλοπές!

Απίστευτος διεθνής διασυρμός υπό την εποπτεία του! (Το The FaQ το είχε γράψει: Θα απομονώσουν τον ¨κοριό”).

Εκτός από το άδειασμα του Γιάννη Οικονόμου για τα όσα απαξιωτικά αυτός ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες για τις αποκαλύψεις του δικτύου κατασκοπείας που δρούσε στη χώρα με τη συμμετοχή ξένων πρακτόρων και Ελλήνων αστυνομικών αποσπασμένων στην ΕΥΠ, ο Κυρ. Μητσοτάκης «άδειασε» εκ νέου τον εκπρόσωπό του, αναφορικά με το διεθνές ενδιαφέρον για τις αποκαλύψεις.

Τόσο το documentonews.gr όσο και άλλα ΜΜΕ έχουν επανειλημμένως ρωτήσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο εάν ομόλογοι του Έλληνα πρωθυπουργού έχουν ζητήσει εξηγήσεις για τις παρακολουθήσεις, με τον Γ. Οικονόμου να απαντά επιμένει κάθε φορά να αρνείται πως κάτι τέτοιο συμβαίνει. Τελευταία φορά που απάντησε αρνητικά σε αντίστοιχο ερώτημα ήταν πριν δύο εβδομάδες, όταν δήλωσε πως «δεν έχει ζητήσει κανένας ομόλογος του Πρωθυπουργού την παραμικρή εξήγηση».

Όμως στη σημερινή του δήλωση ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως ούτε τα παραπάνω είναι αλήθεια, και πως έχει έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπος με μία τέτοια συζήτηση με ομολόγους του πρωθυπουργούς. Όπως παραδέχτηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης για τις παρακολουθήσεις, «το ζήτημα μας απασχολεί πολύ όταν συζητάμε με ομολόγους μας», προσθέτοντας πως «λαμβάνουμε όλα τα μέτρα, ώστε οι επικοινωνίες να είναι ασφαλείς, αναγνωρίζοντας πως η τεχνολογία είναι ένα βήμα μπροστά».

Μπορεί ο ίδιος να επικαλέστηκε και σήμερα τη δικαιολογία πως «πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό πρόβλημα», όμως γνωρίζει και ο ίδιος καλά πως σήμερα είναι ο μόνος πρωθυπουργός που βλέπει στον Τύπο αποκαλύψεις που τον κυκλώνουν όλο και πιο ασφυκτικά για τη δράση της ΕΥΠ που βρίσκεται υπό την αρμοδιότητά του. Η συζήτηση με πρωθυπουργούς και προέδρους άλλων χωρών, αναπάντεχα περιστρέφεται γύρω από τη σωρεία αποκαλύψεων, όπου θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε τι απαντά ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης όταν του τίθενται ερωτήματα ομολόγων του για αυτές.

Πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *