Είστε εδώ
Home > FAQ news > Θρασύτητα! Η Μαρέβα παραδίδει “μαθήματα” Law & Order στον Τσίπρα! Το απίθανο tweet!!!

Θρασύτητα! Η Μαρέβα παραδίδει “μαθήματα” Law & Order στον Τσίπρα! Το απίθανο tweet!!!

Την ώρα που νέο δημοσίευμα εμπλέκει την Μαρέβα Μητσοτάκη να συνεχίζει να διατηρεί ανοιχτούς του διαύλους με τον Κ. Φρουζή, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Novartis, η ίδια με ανάρτηση της έκανε σχόλιο για το ζήτημα της ασφάλειας στην χώρα.

Συγκεκριμένα, μέσω Twitter έκανε το εξής σχόλιο:

«Διαρκώς ειδήσεις για ληστείες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή οικογενειών. Το κράτος πρέπει να πάρει στα σοβαρά το θέμα της ασφάλειας. Πως θα γίνει αυτό όταν δεν έχουν ακόμα καταργηθεί οι νόμοι που ανοίγουν το δρόμο σε εγκληματίες του οργανωμένου εγκλήματος;».

Κατ αρχάς η ειδικά η κ Γκραμπόφσκι φαίνεται να έχει μια … πολύ στενή αντίληψη του τι είναι “έγκλημα” και ποιοί είναι “εγκληματίες” του λαού…Προφανώς οι off shore συζύγων πολιτικών, οι στενές κοινωνικές σχέσεις με φυγάδες όπως ο Χριστοφοράκος, τα ξεχωριστά Πόθεν Εσχες χωρίς να έχει υπάρξει διαζύγιο , η συμμετοχή σε εταιρείες με τον ΔΣ της Novartis που φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο μαμούθ, με πολιτικά πρόσωπα, ΔΕΝ συνιστούν οτιδήποτε μεμπτο …

Επίσης προφανώς στη ΝΔ σκεφτήκανε να προσθέσουνε ένα ακόμη ”όπλο” στην επικοινωνιακή τους φαρέτρα…. μιας και ο υπεύθυνος για θέματα δημόσιας τάξης της ΝΔ, ίσως δεν εκτελεί επαρκώς τα καθήκοντά του!

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top