Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Θύμωσε ο Ευαγγελάτος που ακούστηκε το γνωστό σύνθημα για τον Μητσοτάκη στην εκπομπή του: Απαράδεκτο, τραγικό, πραγματικά τραγικό (vid)

Θύμωσε ο Ευαγγελάτος που ακούστηκε το γνωστό σύνθημα για τον Μητσοτάκη στην εκπομπή του: Απαράδεκτο, τραγικό, πραγματικά τραγικό (vid)

Να κόψουν τις ζωντανές συνδέσεις με σημεία που έχουν κόσμο θα αναγκαστούν στο τέλος τα κανάλια, προκειμένου να μην ακούγεται στον τηλεοπτικό αέρα το γνωστό σύνθημα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δύο μέρες πριν ακούστηκε σε ζωντανή σύνδεση στο κεντρικό δελτίο του Mega. Σήμερα ήταν η σειρά της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο ίδιο κανάλι, όπου την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοση έξω από εφημερεύον φαρμακείο στην Καλλιθέα για να δείξει τις ουρές, ένας πολίτης από αυτούς που περίμεναν πλησίασε την κάμερα και φώναξε το επίμαχο σύνθημα.

Έξαλλος ο Ευαγγελάτος, έκοψε τον ήχο και τη σύνδεση και έκανε με μουτρωμένο ύφος “μάθημα” στους τηλεθεατές του για το πόσο απαράδεκτο είναι το συγκεκριμένο σύνθημα.

Ο κύριος εδώ θέλει να έχει μία άποψη. Το να έχει άποψη είναι δικαίωμά του. Οι ύβρεις δεν είναι άποψη. Είναι απαράδεκτο, είναι τραγικό, πραγματικά τραγικό. Αν ένας άνθρωπος θέλει να πει κάτι και θέλει να διαμαρτυρηθεί είμαστε εδώ, το κάνουμε κάθε μέρα. Αλλά οι ύβρεις δεν είναι άποψη” είπε συγκεκριμένα, χαρίζοντας απλόχερα διασκέδαση (ή προκαλώντας νεύρα) με το υπονοοούμενο ότι η εκππομπή του και ο ίδιος διαμαρτύρεται καθημερινά για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει σε όλα τα επίπεδα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

One thought on “Θύμωσε ο Ευαγγελάτος που ακούστηκε το γνωστό σύνθημα για τον Μητσοτάκη στην εκπομπή του: Απαράδεκτο, τραγικό, πραγματικά τραγικό (vid)

  1. Ενω,οταν λεμε τον Τζοκοβιτς,εθνικο ευεργετη και ηρωα των Σερβων,”ψεκασμενο”ειναι θεαρεστη κανονικοτητα.

Leave a Reply

three × five =

Top