Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Θράσος Μπακογιάννη: Τον ρωτούν γιατί δίνει πάνω από 800.000 σε λαμπάκια και γιρλάντες και απαντά ότι πέρυσι ο δήμος δεν ξόδεψε τίποτα αλλά “πρέπει να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του”! (vid)

Θράσος Μπακογιάννη: Τον ρωτούν γιατί δίνει πάνω από 800.000 σε λαμπάκια και γιρλάντες και απαντά ότι πέρυσι ο δήμος δεν ξόδεψε τίποτα αλλά “πρέπει να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του”! (vid)

Προκλητική, πολύ περισσότερο για τις ημέρες που διανύουμε με την απόλυτη και άμεση ανάγκη της στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας σε υλικό και προσωπικό, όπως φωνάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι υγειονομικοί, ήταν η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στην τηλεόραση του Αντέννα για το φετινό στολισμό της Αθήνας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα με τους δημοσιογράφους Ρογκάκο και Στάθη και κλήθηκε να απαντήσει γιατί ο Δήμος Αθηναίων θα ξοδέψει όπως έχει γίνει ήδη γνωστό πάνω από 800.000 ευρώ για εορταστικό στολισμό την ώρα που η χώρα βρίσκεται στη δίνη της πανδημίας του κορονοϊού και το lockdown είναι άγνωστο πότε και με ποιο τρόπο θα αρθεί.

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων:

“Όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα Χριστούγεννα είναι δύσκολα, είναι ιδιαίτερα. Και δεν ξέρουμε αν θα είναι τα Χριστούγεννα της χαράς, το εύχομαι με όλη μου την καρδιά, όμως πρέπει να είναι τα Χριστούγεννα της ελπίδας. Αν λοιπόν έχουμε λοκντάουν, να μπορεί κάποιος να πατήσει το 6 να βγει μια βόλτα με το παιδί του να δει λίγο φως. Αν πάλι δεν έχουμε λοκντάουν, εμείς θα πρέπει να φωτίσουμε την πόλη όσο μπορούμε καλύτερα και αυτό το ζητάει και ο εμπορικός σύλλογος αλλά και όλοι οι φορείς για να μπορέσει η πόλη όσο γίνεται να πάρει λίγο τα πάνω της. Εμείς τι κάναμε φέτος; Κάναμε μία προμήθεια χριστουγεννιάτικου φωτισμού. Πέρσι δεν είχαμε πληρώσει ούτε ένα ευρώ, ο Δήμος έχει πάρα πολλά χρόνια να προμηθευτεί φώτα και ξέρετε τι; Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος πρέπει να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτή την κρίσση να γίνει για άλλη μία φορά άλλοθι και δικαιολογία”.

Leave a Reply

17 − twelve =

Top