Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Θωρακισμένο αντιπλημμυρικά και με ελεύθερη πρόσβαση για όλους θα παραδώσει η Περιφέρεια Αττικής το φαληρικό όρμο”

“Θωρακισμένο αντιπλημμυρικά και με ελεύθερη πρόσβαση για όλους θα παραδώσει η Περιφέρεια Αττικής το φαληρικό όρμο”

Την απόφαση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να εγγράψει στον προϋπολογισμό της, το επιπλέον ποσό των 90.000.000 ευρώ για την εκτέλεση της β΄ φάσης του έργου «Δημιουργία Οικολογικού Πάρκου στον φαληρικό όρμο», ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης, στα μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου Καλλιθέας.

Η ενημέρωση έγινε κατά τη διάρκεια ειδικής συνεδρίασης του Συμβουλίου, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος προσκλήθηκε να μιλήσει για την πορεία των έργων ανάπλασης του φαληρικού όρμου.

Η δημοτική Αρχή ενημερώθηκε αρχικά για την πορεία εκτέλεσης των έργων τής α΄ φάσης, καθώς και για εκείνα της β΄ φάσης, η οποία θα ξεκινήσει σύντομα.

Ακολούθησε διάλογος και ο κ. Καπάταης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη και τη συνέχιση του έργου, υπογραμμίζοντας: «Σκοπεύουμε να παραδώσουμε τη συνολική έκταση του παράκτιου μετώπου του φαληρικού όρμου θωρακισμένη αντιπλημμυρικά, προσβάσιμη για όλους τους πολίτες, πόλο ανάπτυξης και πολιτισμού για όλη την Αττική».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top