Είστε εδώ
Home > FAQ news > Θοδ. Βενιάμης, Πρόεδρος Εφοπλιστών: «Πριν δυο χρόνια ρώτησα το Μαξίμου για τον Πετσίτη και μου είπαν ότι “ουδεμία σχέση έχουμε, δεν μας εκπροσωπεί”»

Θοδ. Βενιάμης, Πρόεδρος Εφοπλιστών: «Πριν δυο χρόνια ρώτησα το Μαξίμου για τον Πετσίτη και μου είπαν ότι “ουδεμία σχέση έχουμε, δεν μας εκπροσωπεί”»

Σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ, πριν από 2 χρόνια ο Μαν Πετσίτης προσέγγισε γνωστό εφοπλιστή για συνεργασία, προβάλλοντας το προφίλ του ανθρώπου που έχει… άκρες στην κυβέρνηση. Ο εφοπλιστής άκουσε την πρόταση, αλλά για καλή του τύχη, πριν προχωρήσει σε κάποια συνεργασία, ζήτησε τη γνώμη του προέδρου της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρου Βενιάμη.

Ο κ. Βενιάμης απάντησε στον εφοπλιστή πως θα κοιτάξει το ζήτημα και λόγω της θεσμικής του θέσης έθεσε το ερώτημα για τον Μανόλη Πετσίτη στο μέγαρο Μαξίμου, για να λάβει την απάντηση πως ο εν λόγω άνθρωπος ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση και σε καμία περίπτωση δεν την εκπροσωπεί.

Την ιστορία αυτή επιβεβαίωσε χθες, μιλώντας με την «Εφ.Συν.», ο κ. Βενιάμης. «Μετά από αυτό, είπα στον φίλο μου να μη συνεργαστεί μαζί του γιατί δεν ήταν αυτό που έλεγε πως είναι», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Πηγή: efsyn.gr

Leave a Reply

Top