Είστε εδώ
Home > FAQ media > Θλίψη! Έφυγε ένα υπέροχο νέο παιδί, ο Διευθυντής του Πρακτορείου «Anadolu» στην Αθήνα, Furkan Naci Top! Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

Θλίψη! Έφυγε ένα υπέροχο νέο παιδί, ο Διευθυντής του Πρακτορείου «Anadolu» στην Αθήνα, Furkan Naci Top! Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή ο δημοσιογράφος Furkan Naci Top, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής του γραφείου του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu στην Ελλάδα.

Ο Furkan Naci Top πέθανε σε ηλικία μόλις 33 ετών νικημένος από μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου έχοντας δώσει μεγάλη μάχη για τη ζωή του εδώ και αρκετούς μήνες χωρίς να εγκαταλείψει ποτέ την προσπάθεια να βγει νικητής. Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού δημοσιογράφου σκόρπισε θλίψη στην δημοσιογραφική κοινότητα της χώρας καθώς ο Φουρκάν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από τους έλληνες συναδέλφους του Απολάμβανε τον βαθύ σεβασμό των συναδέλφων του για τον τρόπο που χειριζόταν τα ευαίσθητα θέματα που προέκυπταν κατά καιρούς ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς το δημοσιογραφικό του έργο στόχευε πάντα στην ενίσχυση των σχέσεων Τουρκίας και Ελλάδας.

Στα λίγα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα ως επικεφαλής του γραφείου του Anadolu στη χώρα μας κατάφερε να μάθει αρκετά καλά και την ελληνική γλώσσα. Υπήρξε φιλόδοξος χωρίς όμως ποτέ να κάνει εκπτώσεις στις ηθικές του αξίες, γεγονός που αναγνωριζόταν από όσους τον γνώριζαν. Ξεχώριζε για τη θετική του στάση απέναντι στη ζωή, την έμφυτη ευγένειά του και την εξαιρετική του αίσθηση του χιούμορ. Συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Φουρκάν εξέδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου καθώς και ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βαρνάκ.

Πηγή: koutipandoras.gr / Αντώνης Ρηγόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: «Υπηρέτησε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό το κρίσιμο πόστο του»

«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το θάνατο του Διευθυντή του Πρακτορείου «Anadolu» στην Αθήνα, Furkan Naci Top, σε ηλικία μόλις 33 ετών, στην οικογένεια και τους οικείους του. Υπηρέτησε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό το κρίσιμο πόστο του, διατηρώντας απέναντι σε κάθε δυσκολία την πηγαία καλοσύνη και την ευγένεια που τον διέκριναν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Furkan Naci Top.

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

One thought on “Θλίψη! Έφυγε ένα υπέροχο νέο παιδί, ο Διευθυντής του Πρακτορείου «Anadolu» στην Αθήνα, Furkan Naci Top! Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ

Leave a Reply

four × 5 =

Top