Είστε εδώ

ThisIsACoup! “Πραξικόπημα” στην ενημέρωση από το καρτέλ.Γιατί άλλαξε την ώρα του δελτίου ο ΑΝΤ1. Στόχος ο Alpha!

Μπορεί να φάνηκε … αθώο σε ορισμένους, αλλά στους “παροικούντες την Ιερουσαλήμ” το σχέδιο είναι ολοφάνερο. Λίγες μόνο ημέρες μετά την ταφόπλακα που έβαλε η κυβέρνηση και ο Νίκος Παππάς στο καθεστώς της παραπληροφόρησης και της παραενημέρωσης, από τα κανάλια της διαπλοκής, με το ν/σ για τη νόμιμη αδειοδότηση των συχνοτήτων, ήρθε μια … αθώα “αλλαγή” προγράμματος στον ΑΝΤ1, για να ” δέσει το γλυκό ” της φουλ επίθεσης της προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης, σε όλο το … τηλεκοντρόλ. Πιο συγκεκριμένα ο σταθμός του Κυριακού, θυμήθηκε να δοκιμάσει σε αυτήν ειδικά την συγκυρία και ενώ η τηλεοπτική σεζόν πάι προς το τέλος της, μια … δομική αλλάγη. Να βάλει το κεντρικό του δελτίο στις 7 μμ, και μάλιστα επαναφέροντας την φουλ ” Μνημονιακή ” Μαρία Χούκλη, που θυμόμαστε τι είδους “όργια” τρομολαγνείας και αντιδεοντολογικής πλύσης εγκεφάλου υπέρ του #ΝΑΙ είχε κάνει την περίοδο του δημοψηφίσματος. Όπως και το φιλοξενο βήμα που προσέφερε στους “εκπροσώπους” ντόπιους και ξένους της τρόικα, την προηγούμενη περίοδο της σχεδόν απάνθρωπης διαπραγματευσης, όταν η ελληνική κυβέρνηση πάλευε μόνη εναντίον όλων, με την πλάτη στον τοίχο, για χάρη των πολιτών.
Σκοπός βέβαια του Στρατή Λιαρέλλη που πρωταγωνιστεί στον πόλεμο θεμιτό και αθέμιτο της ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών, αλλά και της Digea ,κατά της κυβέρνησης και του Νικου Παππά, προσωπικά, είναι να … κόψει από την τηλεθέαση του δελτίου του Alpha, που είναι ίσως το μοναδικό που δεν υιοθετεί ( μέχρι τώρα ) την σκληρή αντι-κυβερνητική γραμμή σύσσωμης της διακαναλικής διαπλοκής ( μη εξαιρουμένων και ορισμένων “χρήσιμων ηλιθίων” της Δημόσιας Τηλεόρασης ). Βλέπετε ο Alpha, δεν ” το παίρνει το χαρτάκι ” στην παρουσίαση των ειδήσεων, γι αυτό και έχει στρογγυλοκαθήσει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης…
Το σχέδιο των καναλαρχών είναι ξεκάθαρο. Να καλύψουν όλη την διάρκεια της τηλεθέασης με τις κατασκευασμένες και προπαγανδιστικές ειδήσειςμπου σερβίρουν από τους παράνομα λειτουργούντες σταθμούς τους. Να μην αφήνουν ούτε ώρα που να μην περνάει η αντικυβερνητική τους προπαγάνδα. Δείτε τον πίνακα:
Προπαγάνδα 18:00-22:00
6-8 #skai_xeftiles
7-8 #ant1_xeftiles
8-9 #mega_xeftiles
9-10 #skai_xeftiles

Είναι φανερό ότι η κίνηση αυτή δεν “ακολουθεί τους νόμους της αγοράς” αφού στην ζώνη των 8 που ήταν ο ΑΝΤ1, μοιράζονταν την πρωτιά τηλεθέασης μαζί με τον Alpha, που όμως το δελτίο του είναι στις 7. Γιατί, λοιπόν, να μεταφέρει το δελτίο ειδήσεων του ο Λιαρέλης, σε μια ζώνη,των 7, που δεν συνηθίζεται για δελτίο ειδήσεων αφήνοντας σε Mega και Star να επωφεληθούν από την ζώνη των 8;…

Μια σκέψη στο “ThisIsACoup! “Πραξικόπημα” στην ενημέρωση από το καρτέλ.Γιατί άλλαξε την ώρα του δελτίου ο ΑΝΤ1. Στόχος ο Alpha!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *