Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > #This_is_not_fake_news – 10: Αποκατάσταση «Μπλοκ 15» Στρατόπεδο Χαϊδαρίου (vid)

#This_is_not_fake_news – 10: Αποκατάσταση «Μπλοκ 15» Στρατόπεδο Χαϊδαρίου (vid)

Συνεχίζεται η διαδικτυακή εκστρατεία της Περιφέρειας Αττικής με στόχο την αδιαμεσολάβητη ενημέρωση των κατοίκων, για τα έργα υποδομής που υλοποιούνται. Πρόκειται για έργα που αποσκοπούν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, για κρίσιμα έργα υποδομής, που είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε είναι σε εξέλιξη, και τα οποία αλλάζουν ριζικά το πρόσωπο της Αττικής!

Επειδή το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση είναι ιερό,

Επειδή οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας,

Εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα, πάμε κόντρα στα fake news,

Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια,

Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Η Αττική αλλάζει.

Συνεχίζουμε.

Μελέτη συντήρησης και ανάδειξης κτιρίου «Μπλοκ 15»

Με το έργο αυτό αποδίδουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά του λαού μας“, υπογραμμίζει η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου για το έργο της αποκατάστασης του “Μπλοκ 15”, του θυσιαστηρίου των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου, με προϋπολογισμό 140.000 ευρώ.

“Ανταποκριθήκαμε άμεσα στην ανάγκη αποκατάστασης του εμβληματικού αυτού χώρου”, σημειώνει η Περιφερειάρχης κατά την επίσκεψή της στον εμβληματικό χώρο, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα. “Προσχωρήσαμε στο έργο μετά το μνημόνιο συνεργασίας που συνυπέγραψε η Περιφέρεια και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Έτσι στηρίζουμε τη μνήμη και παίρνουμε μαθήματα από τη λήθη, γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο αγώνας κατά του ναζισμού και του φασισμού είναι αγώνας διαρκείας“.

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top