Είστε εδώ
Home > FAQ news > Θεοδωράκης σε Παπαχρήστο: “Ποιο Κίνημα Αλλαγής; Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;…” !!!

Θεοδωράκης σε Παπαχρήστο: “Ποιο Κίνημα Αλλαγής; Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;…” !!!

Μια συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, λίγη ώρα πριν να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μεγαρο Μαξίμου, χθες το απόγευμα, και η οποία είναι αποκαλυπτική των προθέσεων, αλλά και της κατάστασης στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής λίγα 24ωρα πριν το Συνεδριο του χώρου, δημοσιοποιεί σήμερα στη στήλη του ο Γ. Παπαχρήστος, χωρίς μεχρι τώρα να εχει διαψευστεί από καποια πλευρά!

Όπως αναφερει λοιπόν, το enimerosi24.gr η εν λόγω συζήτηση του δημοσιογράφου με τον πολιτικό έγινε εν όψει της συνάντησης Τσίπρα – Θεοδωράκη, χθες και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα “ρεπορτάζ” των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπο σύσταση φορέα της κεντροαριστεράς και αναφέρουν δήθεν, ότι έπεσαν οι τόνοι μεταξύ Φώφης και Σταύρου… ή ότι υποχωρεί η καχυποψία… Ακολουθεί απόσπασμα του διαλόγου όπως το κατέγραψε ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα «ΝΕΑ» (και δεν έχει διαψευστεί)!

Παπαχρήστος: Υποτίθεται ότι ως Κίνημα Αλλαγής θα είχατε ενιαία στάση μπροστά σε τέτοια θέματα.

Θεοδωράκης: Ποιο Κίνημα Αλλαγής; Πλάκα μου κάνεις; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Οτι έχουν φύγει όλοι και έχει καταργηθεί κάθε εσωκομματική διαδικασία; Δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα;

Leave a Reply

Top