Είστε εδώ
Home > FAQ news > Θα πάει στο συλλαλητήριο ο Σαμαράς! Δίνει ραντεβού στους “σαμαρικούς” στο γραφείο του το μεσημέρι της Κυριακής

Θα πάει στο συλλαλητήριο ο Σαμαράς! Δίνει ραντεβού στους “σαμαρικούς” στο γραφείο του το μεσημέρι της Κυριακής

Πληροφορίες που έφτασαν στο thefaq πριν από λίγη ώρα, αναφέρουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός ετοιμάζεται να κάνει εμφάνιση-έκπληξη στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα, παρότι απείχε από το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης για το Μακεδονικό, για το οποίο, όπως λένε οι “κακές γλώσσες” ακόμα και μέσα στη ΝΔ, ήταν ο ίδιος ο βασικός του πολιτικός υποκινητής.

Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις πληροφορίες, αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς ( ο οποίος σύμφωνα με ακριτομυθίες στελεχών της ΝΔ, παρουσιάζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος και ευερέθιστος … το τελευταίο διάστημα), θα δώσει ο ίδιος το παρών στο Σύνταγμα και μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη δίνει “ραντεβού” στους “σαμαρικούς” για προσυγκέντρωση την Κυριακή το μεσημέρι στο γραφείο του στο Κολωνάκι (σε γνωστό δρόμο που απέχει λίγα μόλις μέτρα από το Σύνταγμα) προκειμένου να κάνει αρχηγική εμφάνιση ενώπιον του συγκεντρωμένου κόσμου στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Το ραντεβού είναι για τη μία το μεσημέρι ενώ από τους συνεργάτες του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη ειδοποιηθεί φιλικά ΜΜΕ, κανάλια και δημοσιογράφοι, ώστε εντελώς “αυθόρμητα” να καλύψουν την κάθοδο του Αντώνη Σαμαρά στην πλατεία Συντάγματος.

Στο ίδιο συλλαλητήριο θα παραβρεθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ φαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να συμπαρασύρει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μέχρι τώρα παρουσιάζεται αρνητικός στο να βρεθεί ο ίδιος στο συλλαλητήριο.

Leave a Reply

seventeen − two =

Top