Είστε εδώ

Θα κάνουνε ουρά…

Πολύ αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος μεταξύ του κατηγορούμενου για εκβιασμό, δημοσιογράφου Τ. Μουσσά και του εκπροσώπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου. Δικαιολογημένα
προκαλούν ερωτήματα, για το είδος της σχέσης, τη σκοπιμότητά της.
Όπως ορθότατα επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη «η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για την δυσώδη αυτή υπόθεση».
Το θέμα είναι σούπερ σοβαρό γιατί αποκαλύπτει συγκοινωνούντα δοχεία παρα-μηχανισμών και φέρνει στο φως σχέσεις που κάθε άλλο παραπέμπουν σε υγιή λειτουργία δημοκρατικού κόμματος, το οποίο μάλιστα έχει και τα μούτρα να διεκδικήσει (λέμε τώρα) την εξουσία.
Σκεφθείτε μόνο αν στη θέση του Κουμουτσάκου ήταν κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε να ήταν ο Παππάς. Ο Φλαμπουράρης. Ή η Δούρου, που κόντυνε τον «Θεό», κερδίζοντάς τον κατά κράτος στις περιφερειακές εκλογές (όπως και τον τέως Περιφερειάρχη, Σγουρό) του 2014.

Θα είχε σειστεί το σύμπαν.
Τώρα; Τώρα που βγαίνει η μπόχα της διαπλοκής στον αέρα, μούγκα στη στρούγκα.
Είπαμε. Τόσα μέτρα και σταθμά όσα βολεύει τη δικομματική (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) διαπλοκή. Και τους κολαούζους τους στα συστημικά ΜΜΕ.
Αλίμονο τώρα.
Ο δε Κουμουτσάκος, για τον οποίο μάλιστα ο Μουσσάς προέβλεπε ότι ο κόσμος «θα κάνει ουρές» για να ακούσει… ανάλυσή του για τη… Συρία (τα έχει λύσει όλα ο άνθρωπος τα εσωτερικά, και τώρα θα επεκταθεί και στη Μέση Ανατολή), αυτός είχε το θράσος να την πέσει, όχι στο Έθνος, αλλά στη… Γεροβασίλη που σχολίασε τη μπόχα.
Τι να πει κανείς, άβυσσος η ψυχή (και το μυαλό) του ανθρώπου.
Πάντως, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας εντελώς, ο… «πύραυλος Κουμουτσάκος – Κουμουτσάκος» που συντρίφτηκε πριν καν την… εκτόξευσή του τον Μάιο του 2014, εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν ανύπαρκτος. Για αυτό και δραπέτευσε για να αναλάβει το πόστο του εκπροσώπου Τύπου επί Κούλη. Δεν άντεξε προφανώς τόση επιτυχία και είπε να επεκταθεί…
Δήγμα Ουρσουλίνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *