Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Τερμάτισε τη … λογική ο Κώστας Μπακογιάννης για να απαντήσει στον Πολάκη για τις “χρυσές” ζαρντινιέρες βάρους 1 τόνου στον “Μεγάλο Περίπατο” : «Για να μη γίνονται πολεμοφόδια – Να μην λερώνονται με graffiti» (vid)

Τερμάτισε τη … λογική ο Κώστας Μπακογιάννης για να απαντήσει στον Πολάκη για τις “χρυσές” ζαρντινιέρες βάρους 1 τόνου στον “Μεγάλο Περίπατο” : «Για να μη γίνονται πολεμοφόδια – Να μην λερώνονται με graffiti» (vid)

Απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, προσπάθησε να δώσει ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης στις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη για τις πανάκριβες ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περίπατου, με την οποία ουσιαστικά παραδέχεται το υπέρμετρο κόστος των “παρεμβάσεων” και των ζαρντινιέρων που ζυγίζουν έως και… έναν ολόκληρο τόνο για να μη γίνονται… πολεμοφόδια και να μη λερώνονται με γκράφιτι, στα οποία η δημαρχία του έχει κηρύξει… αμείλικτο πόλεμο!!

Στην ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Μπακογιάννης μεταξύ άλλων γράφει σχετικά με τις περιβόητες ζαρντινιέρες:

«… όταν ένας δήμος προμηθεύεται αστικό εξοπλισμό, δεν το κάνει μόνο για τη θητεία του δημάρχου αλλά για πολλά χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι δεν νοείται να σπαταλάμε δημόσιο χρήμα επενδύοντας σε προμήθειες τις οποίες πετάμε μετά από λίγο ή πληρώνουμε πολύ περισσότερα για την συντήρησή τους. Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, ότι έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια ότι όταν τελειώσει η πιλοτική περίοδος του Μεγάλου Περιπάτου και γίνουν μόνιμα τα έργα, θα ομορφύνουν τις 129 γειτονιές της Αθήνας….»

One thought on “Τερμάτισε τη … λογική ο Κώστας Μπακογιάννης για να απαντήσει στον Πολάκη για τις “χρυσές” ζαρντινιέρες βάρους 1 τόνου στον “Μεγάλο Περίπατο” : «Για να μη γίνονται πολεμοφόδια – Να μην λερώνονται με graffiti» (vid)

  1. Μεγάλη λεπτομέρεια όμως Ντορογιέ πως τα χρήματα είναι δικά μας,δεν είναι της οικογενείας. Καλές οι μάσες αλλά έχεις γερό στομάχι;;; θα το χρειαστείς όταν έρθει η ώρα για τα πεπραγμένα!!! Θυμήσου το…….δεν ξεχνάμε τίποτα!!!

Leave a Reply

four × four =

Top