Είστε εδώ

Τελικό σποτ – μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους πολίτες αλλά και τους νέους, λίγο πριν το “νήμα” της Κυριακής: «Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή»

Με ένα νέο σποτ ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνεται στους πολίτες, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου επισημαίνοντας πως τέσσερα χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς.  «Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή», είναι το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους πολίτες.

– Διαβάστε: Ανατροπή! “Poll of the Polls” την Παρασκευή 12 Μαίου για χρηματιστηριακές εταιρείες φέρνει στο φως το Euractiv: “30.000 ψήφοι … η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ”

Αναλυτικά το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους πολίτες:

«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με απλή αναλογική αλλά και με απλή λογική. Τέσσερα χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπάτησε τη μεσαία τάξη τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Στοχοποίησε τους εργαζόμενους και τους νέους. Και οι ανισότητες διευρύνθηκαν.
Οι ισχυροί έγιναν ισχυρότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Στις 21 του Μάη, όμως, έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη.
Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγουμε τον δρόμο για την αλλαγή.
Με μια κυβέρνηση προοδευτική που θα είναι δίπλα στις ανάγκες μας, στη ζωή μας. Με αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών.
Με ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Με ένα ισχυρό και αξιόπιστο ΕΣΥ. Με αποκατάσταση της εργασιακής κανονικότητας.
Με στήριξη των νέων, των γυναικών και των ανθρώπων της δημιουργίας. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς ρουσφέτι, αναξιοκρατία και διαφθορά.
Βάζουμε τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη.
Κάνουμε την Ελλάδα χώρα ευρωπαϊκή.
Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *