Είστε εδώ

Τελικά, οριστικά στο Αρχείο από τον Άρειο Πάγο η υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της Γεωργίας Μπίκα! Αναμένεται να πάει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το αίτημα αναίρεσης του απαλλακτικού βουλεύματος για την υπόθεση με του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αχιλλέας Ζήσης, με σχετική διάταξη έθεσε την υπόθεση στο αρχείο θεωρώντας ορθό το σκεπτικό του βουλεύματος, με το οποίο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης απήλλαξε τον 27χρονο από την κατηγορία των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Η 24χρονη Γ. Μπίκα είχε προσφύγει το προηγούμενο διάστημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας την αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος, ενώ τώρα αναμένεται να προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Πηγή: documentonews.gr

One thought on “Τελικά, οριστικά στο Αρχείο από τον Άρειο Πάγο η υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της Γεωργίας Μπίκα! Αναμένεται να πάει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *