Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τελικά η ζωή είναι το μεγαλύτερο τρολ! … Μητσοτάκης: “Να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. της Βόρειας Μακεδονίας … έκανε λάθος ο Μακρόν!”

Τελικά η ζωή είναι το μεγαλύτερο τρολ! … Μητσοτάκης: “Να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. της Βόρειας Μακεδονίας … έκανε λάθος ο Μακρόν!”

Σε συνέντευξή του στις Financial Times ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ πιο σαφής όσον αφορά τη Βόρεια Μακεδονία.

Η εφημερίδα που αρνήθηκε να «ανασκευάσει» τις απόψεις της όσον αφορά την αναθεώρηση των ποινικών κωδίκων – κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι βοηθά το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος (απλά δημοσίευσε την επιστολή της ΝΔ) -, σημειώνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιέζει τις Βρυξέλλες να ξεκινήσει την ενταξιακή διαδικασία με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία.

Η εφημερίδα που παρουσιάζει αποκλειστική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, γράφει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο τις ενταξιακές διαδικασίας με τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία, αντικρούοντας εμμέσως την απόφαση της Γαλλίας να μπλοκάρει τη διαδικασία διεύρυνσης προς τα Δυτικά Βαλκάνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα σχολιάζοντας την κίνηση του Μακρόν να βάλει βέτο απαντά: «Ελπίζω αυτό το λάθος να διορθωθεί».

Θυμόσαστε τι έλεγε πριν από τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης;Πως όταν θα γίνει κυβέρνηση, θα είναι αναγκασμένος να εφαρμόσει τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα μπορεί να βάλει βέτο στην πορεία της Βόρειας Μακεδονίας (των Σκοπίων έλεγαν) στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

(Ολόκληρο το άρθρο στο documentonews.gr)

Leave a Reply

Top