Είστε εδώ

Τελικά…αυτό θέλουν οι γυναίκες!

Οι γυναίκες δεν θέλουν έναν άντρα που να έχει την ομορφιά του Μπραντ Πιτ ή τα λεφτά του Μπιλ Γκέιτς (που δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς…), σύμφωνα με νέα έρευνα, αλλά αναζητούν κάτι άλλο.
Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό “Evolutionary Psychology”, έδειξε ότι το προσόν που θεωρούν πιο ελκυστικό οι γυναίκες σε έναν άντρα είναι ο αλτρουισμός, να δείχνει δηλαδή συμπόνοια και ενδιαφέρον για τοτ καλό των άλλων.
Οι επιστήμονες έδειξαν στις γυναίκες διαφορετικές φωτογραφίες ανδρών που συνοδεύονταν από ένα μικρό κείμενο για το πως θα συμπεριφέρονταν σε συγκεκριμένες καταστάσεις, αν πχ θα έσωζαν ένα παιδί που πνίγεται ή θα αγόραζαν φαγητό για έναν άστεγο.
Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο οι γυναίκες διάλεξαν τους υποψήφιους εργένηδες που δήλωσαν αλτρουιστές, με την έρευνα να καταλήγει ότι αυτούς τους άντρες θέλουν οι γυναίκες ειδικά για μακροχρόνιες σχέσεις.
Βέβαια, σε κάθε περίπτωση το ιδανικό σενάριο είναι ο άντρας να είναι και αλτρουιστής και υποψήφιος για μοντέλο του Calvin Klein, ωστόσο η έρευνα έδειξε ακόμα ότι όταν πρόκειται για σύντομες σχέσεις, οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται και τόσο για το αν ο άντρας είναι αυτό που λέμε “καλό παιδί”…
Πηγή: Unilad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *