Είστε εδώ

Τελειωμό … δεν έχουν! Σάλος από νέα περίπτωση Λιγνάδη με αναστολή ποινής, για «γαλάζιο» στέλεχος που βίαζε την 11χρονη κόρη του

«Καταδικασμένοι σε πολύ μικρότερες ποινές οδηγούνται στη φυλακή, όμως ο συγκεκριμένος με 18 χρόνια κάθειρξη είναι έξω» είπε Στο Κόκκινο και στους Τζούλυ Τσίγκα και Γιάννη Ανδρουλιδάκη, ο Δημήτρης Δήμου, δικηγόρος της κόρης του επιχειρηματία που την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Το κορίτσι κατάφερε μετά από χρόνια να καταγγείλει την συστηματική σεξουαλική κακοποίησή του από τον ίδιο τον πατέρα της, μέλος επιφανούς οικογένειας των Ιωαννίνων, γνωστής για τις σχέσεις της με την ΝΔ. «Έκανα πολύ αγώνα για να φύγει ο θυμός και η οργή, αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω ατιμώρητο» είπε στο Δικαστήριο. Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άρτας καταδίκασε τον παιδιοβιαστή ομόφωνα σε κάθειρξη 18 ετών χωρίς ελαφρυντικά. Ωστόσο αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να δοθεί αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο. Απόφαση που φέρνει μνήμες από την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης Λιγνάδη.

«Ξαναλέω, ότι άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί σε πολύ μικρότερες ποινές οδηγούνται στην φυλακή» είπε με νόημα ο Δημήτρης Δήμου.

Πηγή: avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *