Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τελεσίγραφο Θεοδωράκη σε Δανέλλη μέχρι το βράδυ! Θα τον διαγράψει πριν την διαδικασία για ψήφο εμπιστοσύνης;

Τελεσίγραφο Θεοδωράκη σε Δανέλλη μέχρι το βράδυ! Θα τον διαγράψει πριν την διαδικασία για ψήφο εμπιστοσύνης;

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη από τον οποίο, ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να του απαντήσει έως το βράδυ απόψε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και τις τελικές του αποφάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Στ. Θεοδωράκης διεμήνυσε στον κ. Δανέλλη ότι η θέση του Ποταμιού είναι να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ δεν αλλάζει η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη στάση του κόμματος σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή, ο κάθε ένας βουλευτής θα αποφασίσει κατά συνείδηση.

Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς –κατά τις ίδιες πληροφορίες- ο Στ. Θεοδωράκης θέλει να γνωρίζει, πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, τις τελικές αποφάσεις του κ. Δανέλλη, καθώς εάν επιμείνει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, δεν διαφοροποιείται μόνο από τη θέση του Ποταμιού αλλά δημιουργούνται νέα πολιτικά δεδομένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / documentonews.gr

One thought on “Τελεσίγραφο Θεοδωράκη σε Δανέλλη μέχρι το βράδυ! Θα τον διαγράψει πριν την διαδικασία για ψήφο εμπιστοσύνης;

Leave a Reply

Top