Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Τελειώνει Μαξίμου και Μητσοτάκη ο Αντώναρος για την παραπομπή Παππά: «Κρυφοελπίζουν στο Μαξίμου να αλλάξουν την ατζέντα… Χάθηκε η μπάλα για τους ά(χ)ριστους»

Τελειώνει Μαξίμου και Μητσοτάκη ο Αντώναρος για την παραπομπή Παππά: «Κρυφοελπίζουν στο Μαξίμου να αλλάξουν την ατζέντα… Χάθηκε η μπάλα για τους ά(χ)ριστους»

«Καταπέλτης» ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή την παραπομπή του Νίκου Παππά στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών του 2016, που πρότεινε προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

-Διαβάστε: Μεγάλη απελπισία στο Μαξίμου… Σερβίρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό της παραπομπής του Νίκου Παππά για την «Καλογριτσιάδα» – Το ζήτημα ήταν έτοιμο από μέρες!

Πίσω από το ζήτημα της παραπομπής, ο Ευ. Αντώναρος βλέπει μια προσπάθεια και ελπίδα του Μαξίμου να αλλάξει την πολιτική ατζέντα – «με την ακρίβεια, το ρεύμα, τη ΔΕΗ και τα καμώματα του αφεντικού της, τις ρήτρες αναπροσαρμογής και τόσα άλλα», όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ωστόσο, «χάθηκε η μπάλα για τους ά(χ)ριστους», καταλήγει με νόημα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«…..για όλα φταίει ο Νίκος Παππάς. Ακόμη και για το ότι δεν μπορει να αλλάξει — όπως κρυφοελπίζουν στο Μαξίμου — την ατζέντα με την ακρίβεια, το ρεύμα, τη ΔΕΗ και τα καμωματα του αφεντικού της, τις ρήτρες αναπροσαρμογής και τόσα άλλα..
ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΥΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Top