Είστε εδώ

Τελευταία … (συλλεκτικά) δελτία ;

Κοντά στο τέλος, οριστικά, το Μεγκάαααλο κανάλι!!! Όπως αναφέρουν οι typologies.gr εάν δεν υπάρξουν σύντομα διαθέσιμα μετρητά ( 11,5 εκατ που απαιτούν μέχρι αύριο, Πειραιώς και Alpha Bank ), ο σταθμός θα είναι δύσκολο να συνεχίσει να εκπέμπει.
Σύμφωνα με τη ενημέρωση που έγινε, εάν κλείσει το MEGA οι εργαζόμενοι είναι οι τελευταίοι που θα λάβουν αποζημίωση, καθώς πρώτα θα καλυφθούν οι οφειλές σε τράπεζες και προμηθευτές.
Το άλλοτε «μεγάλο κανάλι» αδυνατεί να καταβάλει τη μισθοδοσία του δεκαπενθημέρου. Οι εργαζόμενοι του σταθμού με τη συμπαράσταση της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισαν τετράωρη στάση εργασίας για απόψε με αποτέλεσμα να μην μεταδίδεται το δελτίο των 8
Χαρακτηριστικό της κακής σχέσης και του αλληλοκαρφώματος των μετόχων η ανάρτηση του διευθυντή του Βήματος ( Ψυχάρης ) για Μπόμπολα – Βαρδινογιάννη : Αντώνης Καρακούσης ‎@akarakousis
H Motor Oil είχε ταμιακά διαθέσιμα πάνω από 650 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2015 και η Ελάκτωρ άλλα 450 εκατ. Μόλις 20 χρειάζεται το Mega!

Εντωμεταξύ ανεπιβεβαίωτη παραμένει η πληροφορία ότι σήμερα ( Τρίτη) υπέβαλλε την παραίτησή της η Όλγα Τρέμη, ενημερώνοντας τον Παντ Καψή ότι θα παρουσιάζει ( τα όσα ) δελτία μέχρι και την Παρασκευή….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *