Είστε εδώ

Τελευταία Εξέλιξη:Σε Εξεταστική Επιτροπή στέλνουν Σαμαρά – Βενιζέλο, για τη λίστα Μπόργιανς!Τι θα κάνει ο Κυριάκος

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις πυροδοτεί η κίνηση των ΑνΕλλ να ζητήσουν εξεταστική Επιτροπή της Βουλής , που θα διερευνήσει τυχόν ποινική ευθύνη των Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου για ενδεχόμενη ζημιά του Ελληνικού Κράτους, από τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση της λίστας Μπόργιανς! Μάλιστα το ζήτημα απέκτησε άλλες διαστάσεις μετά τη συνέντευξη του Γερμανού αξιωματούχου στην Καθημερινή και τον σταθμό STAR, στην οποία ” αποκάλυψε ” ότι από το 2013 και επί 3 χρόνια, ζητούσε να παραδώσει τη λίστα στην ελληνική κυβέρνηση και δεν τα κατάφερε, παρά μόνο τώρα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ!
Διά στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Β. Κόκκαλη, οι ΑΝΕΛ ζητούν την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης Μπόργιανς. «Την ώρα που υποχρεώνατε τον Ελληνικό λαό σε θυσίες, κρύβατε εσκεμμένα τους φοροφυγαδες. Το θέμα δεν είναι πλέον πολιτικό αλλά χρήζει ποινικής διερεύνησης από την δικαιοσύνη”
Borjans
Μια τέτοια εξέλιξη, αναμένεται να πυροδοτήσει εντασεις με απρόβλεπτη εξέλιξη και στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθεί να υπερασπίσει τον πρώην Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του κόμματός του, αλλά και σημαντικόπτερο υποστηριχτή του, απέναντι στην πολιτική του δέσμευση υπέρ της διaφάνειας, της καθαρότητας του δημοσίου βίου αλλά και της αυστηρής εφαρμογής του νόμου σε ότι έχει να κάνει με τη φορολόγηση και τα έσοδα του κράτους. Ήδη το Σάββατο έδειξε αμηχανία στην επίθεση Τσίπρα κατά Σαμαρά-Βενιζέλου για τις λίστες και την Ζίμενς ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *