Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Ταξικά κριτήρια βλέπει ο Αντώναρος πίσω από τον «κόφτη» Κεραμέως – Μητσοτάκη στους εισακτέους: «Βάζουν φρένο στα όνειρα της ελληνικής οικογένειας να γίνουν η κόρη κι ο γιος κάτι καλύτερο από τους γονείς»

Ταξικά κριτήρια βλέπει ο Αντώναρος πίσω από τον «κόφτη» Κεραμέως – Μητσοτάκη στους εισακτέους: «Βάζουν φρένο στα όνειρα της ελληνικής οικογένειας να γίνουν η κόρη κι ο γιος κάτι καλύτερο από τους γονείς»

Ταξικός διαχωρισμός μέσω του αντι-εκπαιδευτικού νομοσχεδίου Κεραμέως – Μητσοτάκη…

Με ανάρτηση – «χαστούκι» στην κυβέρνηση, ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστηρίζει πως ο αποκλεισμός πάνω από 25.000 εισακτέων στα δημόσια ΑΕΙ είναι απόλυτα σχεδιασμένος και σκοπός του δεν είναι να στείλει τους μαθητές σε «αμφίβολης αξίας ιδιωτικά πανεπιστήμια»…

Σύμφωνα με τον ίδιο, πίσω από τις τακτικές της κυβέρνησης βρίσκεται το «γκρέμισμα» της ελληνικής οικογένειας με βίαιη επίθεση στη νεολαία και τους μαθητές αυτής της χώρας.

Ο Ε. Αντώναρος βάζει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως αυτό που θέλει η κυβέρνηση είναι «να ανακόψει μια μεγάλη διαχρονική κατάκτηση της ελληνικής κοινωνίας. Την κοινωνική κινητικότητα. Να βάλει φρένο στα όνειρα της ελληνικής οικογένειας να γίνουν η κόρη κι ο γιός κάτι καλύτερο από τους γονείς».

Και συνεχίζει, φανερώνοντας τον ταξικό αποκλεισμό πίσω από τον «κόφτη» Κεραμέως – Μητσοτάκη, τονίζοντας πως η «μαχαιριά» που βάζει η υπ. Παιδείας είναι «μαχαιριά στα όνειρα και τις ελπίδες του Έλληνα. Μια μαχαιριά που έχει την υπογραφή μιας ψεύτο-ελιτίστικης ιδεοληψίας με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο facebook:

«Ο σχεδιασμένος αποκλεισμός πάνω από 25.000 υποψηφίων από τα δημόσια ΑΕΙ δεν είναι ότι στέλνει πολλούς από αυτούς στις αγκαλιές αμφίβολης αξίας ιδιωτικών “πανεπιστημίων”. Επιχειρεί να ανακόψει μια μεγάλη διαχρονική κατάκτηση της ελληνικής κοινωνίας. Την κοινωνική κινητικότητα. Να βάλει φρένο στα όνειρα της ελληνικής οικογένειας να γίνουν η κόρη κι ο γιός κάτι καλύτερο από τους γονείς. Κάνοντας ένα βήμα μπροστά στη ζωή. Όσα κάνει η σημερινή — απόλυτα ανίκανη — Υπουργός είναι μαχαιριά στα όνειρα και τις ελπίδες του Έλληνα. Μια μαχαιριά που έχει την υπογραφή μιας ψεύτο-ελιτιστικης ιδεοληψίας με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για την ώρα τουρίστα- πρωθυπουργό της χώρας».

Leave a Reply

nineteen − 1 =

Top