Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τα “μαζεύει” τώρα ο Παναγιωτόπουλος για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Προφανώς δεν μου αρέσει, όσα είπα είχαν συγκεκριμένο αποδέκτη!

Τα “μαζεύει” τώρα ο Παναγιωτόπουλος για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Προφανώς δεν μου αρέσει, όσα είπα είχαν συγκεκριμένο αποδέκτη!

“Υλικό προς στρέβλωση” χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτοπουλος, “όλα τα άλλα που ακούγονται ” σχετικά με τη χθεσινή τοποθέτηση του για τη συμφωνία των Πρεσπών, κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ECONOMIST.

Συγκεκριμένα, ο Ν.Παναγιωτόπουλος συμμετέχοντας το συνέδριο στις 17 Ιουλίου του 2019, τόνισε τα εξής: “για να σταθεί η Συμφωνία θα πρέπει και τα δύο μέρη να παραμείνουν προσηλωμένα στους ουσιώδεις όρους αυτής. Εάν εφαρμοστεί απερέγκλιτα και από τις δύο πλευρές μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες”.

Σήμερα, ωστόσο, εξερχόμενος της Βουλής ανέφερε ότι

Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος εξερχόμενος της Βουλής απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε τα εξής:

“Eξηγούμαι λοιπόν για να μην παρεξηγούμαι. Χθες στο συνέδριο του ECONOMIST, μπροστά σε διεθνές ακροατήριο, είπα ότι για να σταθεί η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να μην παραβιάζονται ουσιώδεις όροι της από κάποιο μέρος.

Ήταν σαφές ο αποδέκτης… ήταν σαφές για ποιον ήταν.

Απλά αυτό έγινε ανεπαισθήτως στη διπλωματική γλώσσα που άρμοζε στην συγκεκριμένη περίσταση.

Είναι μια νομική θεώρηση, δεν έχει καμία σχέση με το αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει.

Η συμφωνία προφανώς δεν μου αρέσει.

Προφανώς δεν αρέσει στην Νέα Δημοκρατία

Προφανώς δεν αρέσει στην Κυβέρνηση…

Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι υλικό προς στρέβλωση”, κατέληξε..

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

nineteen − four =

Top