Είστε εδώ

«Τα Νέα»: Υπουργός «κάηκε» από τα social media-Τον «έφαγε» μία καρδούλα σε τηλεπερσόνα…

Νέα αποκάλυψη κάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Αποκάλυψη που αν ήταν άλλες εποχές θα γελούσαμε, καθώς το Predator που παρακολουθούσε το μισό υπουργικό συμβούλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη «ξήλωσε» τον υπουργό επειδή έβαλε καρδούλα σε τηλεπερσόνα στα social media. Η κατάσταση θα ήταν τραγελαφική αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά κι αν δεν βιώναμε μια πρωτοφανή δημοκρατική εκτροπή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο υπουργός «είχε την άτυχη ιδέα να εκφράσει τη συμπάθειά του προς γνωστή τηλεπερσόνα με μια κόκκινη καρδούλα. Ανιδιοτελή συμπάθεια. Επειδή εντυπωσιάστηκε από κάτι που εξέφρασε κάπου η τηλεπερσόνα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «την έστειλε την καρδούλα, αλλά προφανώς αγνοούσε ότι το Predator δεν “ακούει” μόνο τηλεφωνικές συνομιλίες ή ό,τι λέγεται στον περιβάλλοντα χώρο. Καταγράφει και μηνύματα. Φωτογραφίες, βίντεο. Ακόμη και emoji! “Τα πάντα όλα”, που έλεγε και ο μακαρίτης ο Νικόλας Αλέφαντος!

Στάλθηκε η καρδούλα, την επομένη (!!) κιόλας προκλήθηκε τσουνάμι τεράστιων διαστάσεων.

Κύματα ζηλοφθονίας κατέκλυσαν το Μαξίμου. Σάρωσαν, όπως ήταν φυσικό, και τον plus size αποστολέα. Ο άνθρωπος άρχισε να αποκόπτεται σταδιακά από συσκέψεις και εσωτερική πληροφόρηση. Σε κάθε του βήμα συναντούσε ένα κλίμα εχθρικό. Του γύριζαν την πλάτη, ακόμη και αυτοί που δεν θα έπρεπε. Χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί. Μόνο μετά τον επόμενο ανασχηματισμό και αφού πήρε φύλλο πορείας για άλλο υπουργείο, κατάλαβε τι πραγματικά είχε μεσολαβήσει. Τον “έφαγε” μια καρδούλα κόκκινη. Απρόσεκτος…».

Με πληροφορίες από avgi.gr

One thought on “«Τα Νέα»: Υπουργός «κάηκε» από τα social media-Τον «έφαγε» μία καρδούλα σε τηλεπερσόνα…

  1. Αγαπούλας Δεξιός ο τύπος, αισθηματίες οι ΑΡΙΣΤΟΙ του ΑΡΧΙΚΟΡΙΟΥ μιΚ(ρ)ούλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *