Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΚΙΝΑΛ: Ελεύθεροι οι βουλευτές για τη Συμφωνία των Πρεσπών! Τα “μαζεύουν” λόγω Θεοχαρόπουλου

ΚΙΝΑΛ: Ελεύθεροι οι βουλευτές για τη Συμφωνία των Πρεσπών! Τα “μαζεύουν” λόγω Θεοχαρόπουλου

Δεν βάζουν πλέον θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, στο ΚΙΝΑΛ, “απελευθερώνοντας” τους βουλευτές τους. Ειδικότερα όμως φαίνεται να στέλνουν ένα μηνυμα “υποχώρησης” προς το πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θ Θεοχαρόπουλο ο οποίος έπιμενει όλο αυτο το χρονικό διάστημα ότι διάκειται θετικά για τη Συμφωνία.

“Καμμένοι των Πρεσπών είναι αυτοί που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και θα υπερψηφίσουν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών”, ενώ ανέφερε πως αυτή την στιγμή δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θ. Θεοχαρόπουλου, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης,μιλώντας στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή και την Αγγελική Σπανού,

“Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχει πάρει δημοσίως επανειλημμένως μάλιστα θέση και έχει πει ότι περιμένει να έρθει η συμφωνία και να συναντηθεί με τα μέλη της ΚΠΕ της ΔΗΜΑΡ όπου θα λάβει προφανώς υπόψιν του και τα ζητήματα που έχει βάλει το Κίνημα Αλλαγής. Όταν έρθει η συζήτηση αυτή που δεν είναι μακριά σε μια ειδική συνεδρίαση που θα κάνει και η Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής θα αποφασίσουμε όλοι μαζί .

Έχουμε πει αυτή τη στιγμή ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, εγώ πιστεύω ότι θα κινηθούμε όλοι ενιαία” τόνισε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Top