Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα για τη Ρένα Δούρου στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η θερμή αγκαλιά στην εξέδρα (vid)

Τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα για τη Ρένα Δούρου στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η θερμή αγκαλιά στην εξέδρα (vid)

“Στην Αττική δίνουμε τη μάχη με τη Ρένα Δούρου” ανέφερε από το βήμα της μεγάλης συγκέντρωσης στο Σύνταγμα ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας την Περιφερειάρχη στην εξέδρα.

“Τη Ρένα που τόσο πολύ στοχοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, γιατί δεν τους έκανε τα χατήρια, δεν έκανε τα χατήρια στους μεγαλοεργολάβους και τους μεγαλοϊδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης. Η Ρένα που έφταιγε για όλα οσα συνέβαιναν σε αυτόν τον τόπο, για αυτό όμως θα πάρει τη στήριξή σας και θα έχει τη λαϊκή ετυμηγορία το βράδυ της Κυριακής για άλλα 4 χρόνια στην Περιφέρεια, να συνεχίσει το μεγάλο, σπουδαίο έργο που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια”.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας είχε μία θερμή αγκαλιά με την Περιφερειάρχη, ενώ συνέχισε καλώντας την εξέδρα τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Νάσο Ηλιόπουλο αλλά και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Νίκο Μπελαβίλα.

(στο 58.00′)

Λίγο αργότερα, η Ρένα Δούρου έκανε ανάρτηση στα social media για την παρουσία της στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα:

Leave a Reply

Top