Είστε εδώ
Home > FAQ news > Τα είπε όλα για την “ξεφτίλα” με τους διαγνωστικούς ελέγχους ο Πολάκης: Δεν έκανε τεστ η γυναίκα που πέθανε στο σπίτι της αλλά η ανθυποσελέμπριτυ λέει “το έκανα” και βάζει φωτογραφία στο instagram

Τα είπε όλα για την “ξεφτίλα” με τους διαγνωστικούς ελέγχους ο Πολάκης: Δεν έκανε τεστ η γυναίκα που πέθανε στο σπίτι της αλλά η ανθυποσελέμπριτυ λέει “το έκανα” και βάζει φωτογραφία στο instagram

“Αλλη μία αρπαχτή όπως με τον διπλασιασμό της αποζημίωσης για τις ιδιωτικές κλίνες ΜΕΘ”, είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη.

Όπως είπε, έχουν ενημερωθεί Κικίλιας-Χαρδαλιάς για το πώς θα γίνουν σε μία εβδομάδα 1.200 τα διαθέσιμα κρεβάτια σε ΜΕΘ, ενώ τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να επανέλθει σε εθνική βιομηχανία η παραγωγή υλικών όπως μάσκες, φόρμες, ακόμη και φάρμακα.

Τα όσα συμβαίνουν με τα τεστ και τις κλίνες ΜΕΘ σε ιδιωτικά νοσοκομεία είναι άλλη μία αρπαχτή σε συνεργασία με τα τρωκτικά του ιδιωτικού τομέα, ως τώρα δεν ήθελαν να δίνουν κρεβάτια ΜΕΘ στο σύστημα, τώρα τα δίνουν για €1.600 αντί €800, είπε ο κ. Πολάκης. Την ώρα που πρέπει να κάνουν το τεστ το υγειονομικό προσωπικό και αυτοί με συμπτώματα και το Δημόσιο δεν μπορεί, πού βρίσκουν οι ιδιώτες τα αντιδραστήρια; αναρωτήθηκε. Και μάλιστα με επιχορήγηση 30 εκατ. ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ…

Η γυναίκα που πέθανε στην Καστοριά δεν έκανε τεστ, αλλά η ανθυποσελέμπριτι λέει «το έκανα» και βάζει και φωτογραφία στο instagram, είναι να τρελαίνεσαι, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όπως επανέλαβε, ο ίδιος και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλυτικά εξηγήσει με επαφές ακόμη και με τους κ.κ. Κικίλια και Χαρδαλιά πώς σε μία εβδομάδα μπορούν να γίνουν 1.200 τα 550-600 σήμερα κρεβάτια σε ΜΕΘ, ενώ σε σχετική ερώτηση εκτίμησε ότι, στα πρότυπα άλλων χωρών, ο Στρατός μπορεί να στήσει και νοσοκομεία, αλλά το θέμα είναι να μην φτάσουμε εκεί. Από όσους την χρειαστούν, μέσα σε ΜΕΘ θα επιζήσει 70%, εκτός θα πεθάνει το 99%, όπως επανέλαβε.

Η θωράκιση θέλει και όπλα και τα όπλα δεν έχουν φτάσει ακόμα, τόνισε εξάλλου, καταγράφονται πάρα πολλές ελλείψεις στην προστασία του προσωπικού και στα νοσοκομεία δεν έχει φτάσει ακόμη το υλικό που παρελήφθη από την Κίνα.

Για το άμεσο μέλλον, υπογράμμισε ότι είναι επιτακτικό να επανέλθει σε εθνική βιομηχανία η παραγωγή αυτών των υλικών, η στρατιωτική βιομηχανία της Ελλάας έχει την υποδομή να τα παράξει -και ρούχα και παπούτσια και φάρμακα.

Χαρακτήρισε εξάλλου προβληματική την διαχείριση του ΕΟΔΥ ήδη από τα πρώτα περιστατικά που ήρθαν από το Ισραήλ, όταν διοικητικοί υπάλληλοι καθησύχαζαν εσφαλμένα γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό.

πηγή: stokokkino.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

2 × 4 =

Top