Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Τα δύο tweets του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και ο παραλληλισμός του αγώνα τότε και τώρα με τους δύο Μητσοτάκηδες

Τα δύο tweets του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και ο παραλληλισμός του αγώνα τότε και τώρα με τους δύο Μητσοτάκηδες

Σαν σήμερα, πριν από 23 χρόνια, ο ιδρυτής και ηγέτης του ΠΑΣΟΚ έφυγε από τη ζωή. Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε σε αυτήν την επέτειο με δύο tweet.

Στις σχετικές αναρτήσεις του Πρωθυπουργού ξεχωρίζει η ιδιαίτερη μνεία στο σύνθημα ««Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά».

Πιο συγκεκριμένα ο Αλ Τσίπρας ανέφερε στο πρώτο tweet: «Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Παπανδρέου. Η Αριστερά είχε πάντα μια σχέση αγάπης & μίσους μαζί του. Η ιστορία έχει ήδη αποτιμήσει τους λόγους. Η αλήθεια πάντως είναι ότι κατάφερε να συσπειρώσει τη μεγάλη πλειοψηφία του δημοκρατικού & προοδευτικού κόσμου»

Και συνέχισε με ένα δεύτερο: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου, απέναντι στη ΝΔ του Μητσοτάκη, υπενθύμισε ότι ο λαός δεν μπορεί να ξεχνά τί σημαίνει δεξιά και ότι η Ελλάδα ανήκει στους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας. Στους μη προνομιούχους όπως έλεγε τότε, στους πολλούς, όπως θα λέγαμε σήμερα».

Leave a Reply

three × 2 =

Top