Είστε εδώ

Τα … 7 κακά της μοίρας του: Ανάρτηση – “φωτιά” από τον Γιώργο Κύρτσο-Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της 4ετίας Μητσοτάκη-Αχρείαστα και απόλυτα ιδιοτελή

Στο στόχαστρο βάζει ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος το καθεστώς Μητσοτάκη και τον τρόπο διαχείρισής του την τελευταία 4ετία.

Ο φιλελεύθερος ευρωβουλευτής κατέγραψε με λακωνικό τρόπο τα κύρια χαρακτηριστικά της τετραετίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναδεικνύοντας θέματα όπως η δίαβρωση της Δημοκρατίας, η ελευθερία του Τύπου, το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, η προσπάθεια συγκάλυψης για όλα τα κακώς κείμενα, η απαξίωση του κοινοβουλευτικού έργου, αλλά και του κράτους δικαίου.

Κλείνοντας την ανάρτησή του σχολιάζει καυστικά πως όλα τους είναι «αχρείαστα και απόλυτα ιδιοτελή».

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Το χαρακτηριστικό της 4ετίας Μητσοτάκη είναι η διάβρωση της Δημοκρατίας.
Περιορισμός ελευθερίας των ΜΜΕ.
Κοριοί.
Κουκούλωμα με όλα τα μέσα.
Απαξίωση Βουλής.
Υπονόμευση κράτους δικαίου.
Ολιγάρχες.
Όλα αχρείαστα και απόλυτα ιδιοτελή.

Μια σκέψη στο “Τα … 7 κακά της μοίρας του: Ανάρτηση – “φωτιά” από τον Γιώργο Κύρτσο-Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της 4ετίας Μητσοτάκη-Αχρείαστα και απόλυτα ιδιοτελή

  1. Ξέχασες απ’ ευθείας αναθέσεις έργων σε ημέτερους, τους Πάτσηδες, Χειμάρες κλπ, τους μετακλητούς, την αποστρατικοποίηση νησιών του Αγαίου, αδειάζοντάς τα από Τανκς και οπλισμό, τα οποία χαρίζει στον Ζελίνσκι-Ουκρανία και από πάνω δεν αποπληρώνει τα δάνειά του και του κόμματός του της ΝΔ, προς τις Τράπεζες και το παράδοξο δεν τον ενοχλούν, ούτε το ΦΑΝΣ ΠΑΤΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *