Είστε εδώ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Γ. Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι

Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραδοχή του βουλευτή της ΝΔ ότι ο “μοιραίος” σταθμάρχης στα Τέμπη είναι ρουσφέτι!

Πιο συγκεκριμένα νωρίτερα το πρωί αποστάσεις από την κυβερνητική γραμμή της αποποίησης ευθυνών για την τραγωδία στα Τέμπη πήρε ο κυβερνητικός βουλευτής, Γιάννης Λοβέρδος. «Φυσικά έχει ευθύνη η κυβέρνηση», ανέφερε μεταξύ άλλων σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Επικαλούμενος διαμαρτυρίες πολιτών που φτάνουν στο πολιτικό του γραφείο, μίλησε για «δικαιολογημένη οργή της κοινωνίας», επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν ορισμένα πολιτικά πρόσωπα που πρέπει να πληρώσουν». Έπειτα, βέβαια, φρόντισε να συντονιστεί εκ νέου με τη γραμμή της ΝΔ, κάνοντας αναφορά στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προτού υπογραμμίσει εκ νέου ότι «Η κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ευθύνες. Και πρέπει να τις αναλάβει πλήρως».

Στη συνέχεια ακολούθησε την τακτική των αμφίσημων μηνυμάτων, καθώς παραδέχθηκε εμμέσως τις ευθύνες της ΝΔ σημειώνοντας σε υψηλούς τόνους «όλοι αυτοί που μιλάμε, ο σταθμάρχης, ο επόπτης, είναι κομματικά ρουσφέτια. Όλοι», έχοντας ωστόσο φροντίσει να «ανοίξει» το κάδρο μιλώντας περί «κακοδαιμονίας του ελληνικού κράτους».

«Εάν πίστευε κανείς ότι μία κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει νοοτροπίες τόσων δεκαετιών, μην πω αιώνων, θα ήταν ανόητος. Φυσικά έχει ευθύνη η κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ.

Για την υπόθεση του Κώστα Αχ. Καραμανλή και την πρόθεση υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες εκλογές, ο Γιάννης Λοβέρδος σημείωσε με νόημα ότι: «είναι θέμα συνείδησης του καθενός. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τι θα πράξει», επικροτώντας τον πρώην υπουργό για το γεγονός ότι παραιτήθηκε μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, για το θέμα Καραμανλή. «Θεωρώ και ατυχή τη δήλωση και του Οικονόμου που έσπευσε να μιλήσει για υποψηφιότητα Καραμανλή. Έπρεπε να πει ότι δεν είναι ώρα να μιλάμε για εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος, προς τιμήν του σήμερα, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες μέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: Ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι». Αυτό υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του μετά τα όσα δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής στο Mega για την τραγωδία των Τεμπών ότι «όλοι, ο σταθμάρχης, ο επιθεωρητής είναι κομματικά ρουσφέτια».

«Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε “επιτελικό κράτος” και “αριστεία”, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος, προς τιμήν του σήμερα, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες μέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: Ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι.

Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε «επιτελικό κράτος» και «αριστεία», αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία».

Με πληροφορίες από documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *