Είστε εδώ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Διαψεύδει ή όχι ο κ. Μητσοτάκης τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ;-Περιμένουμε απάντηση και από τον «σαχλαμάρα» υπουργό

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Πόπης Τσαπανίδου συνεχίζει να ζητά απαντήσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Με την απάντηση του ο κ. Φλώρος τελικά δεν διέψευσε την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ. Το μόνο που μας είπε είναι ότι οι αποκαλύψεις δε θα αλλοιώσουν τη σχέση εμπιστοσύνης του με αυτούς που τον παρακολουθούσαν. Μένει να μάθουμε -ελπίζουμε σύντομα- αν είναι σχέσεις εμπιστοσύνης ή εκβιασμού», αναφέρει σε δήλωσή της.

Και σημειώνει:

«Όμως ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να σιωπά. Ακόμη δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες:

Διαψεύδει ή όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του;

Διαψεύδει ή όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;»

Η κυρία Τσαπανίδου ζητά απαντήσεις και από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον «σαχλαμάρα», όπως φαίνεται να τον αποκαλεί στις μεταξύ τους συνομιλίες ο στρατηγός Φλώρος.

«Περιμένουμε επίσης με ενδιαφέρον μια αντίδραση, από τον “σαχλαμάρα” όπως τον αποκαλεί -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των δημοσιευμάτων- ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλο.», καταλήγει στη δήλωσή της​.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *