Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός της αριστείας δεν τόλμησε να αποπέμψει τον Διαματάρη, παρά τις αποκαλύψεις… Έπρεπε να παραιτηθεί μόνος του!

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός της αριστείας δεν τόλμησε να αποπέμψει τον Διαματάρη, παρά τις αποκαλύψεις… Έπρεπε να παραιτηθεί μόνος του!

Ο Κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να αποπέμψει τον Διαματάρει, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παραίτηση του τελευταίου μετά το σάλο και τις αποκαλύψεις για τα ψέματα στο βιογραφικό του. “Έπρεπε ο ίδιος ο κ. Διαματάρης να παραιτηθεί, ζυγίζοντας «με πόνο ψυχής» το προσωπικό κόστος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από τον διασυρμό του ίδιου και της κυβέρνησής του” τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρωθυπουργός της αριστείας παρακολουθεί εδώ και μία εβδομάδα ως τροχονόμος το φιάσκο με τον υφυπουργό του.

Δεν είχε το θάρρος να τον διώξει παρά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για το πλαστό βιογραφικό του, ούτε για τον σύμβουλό του που διώκεται για κακουργήματα και έφθασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τον καλύψει δημόσια.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε ούτε καν σήμερα να τον αποπέμψει, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την επιχειρηματική δράση του υπουργού του.

Έπρεπε ο ίδιος ο κ. Διαματάρης να παραιτηθεί, ζυγίζοντας «με πόνο ψυχής» το προσωπικό κόστος στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από τον διασυρμό του ίδιου και της κυβέρνησής του.»

Leave a Reply

3 × two =

Top