Είστε εδώ
Home > FAQ news > ΣΥΡΙΖΑ: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης στη Θεοδώρα Τζάκρη ο Κυρ.Μητσοτακης, τα στελέχη του και η ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης στη Θεοδώρα Τζάκρη ο Κυρ.Μητσοτακης, τα στελέχη του και η ΝΔ

Σκληρή ανβκοίνωση καταδίκης της εγκληματικής επίθεσης με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδωρας Τζάκρη βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ σην Πέλλα, εξεδωσε η Κουμουνδούρου, που προχωράει ένα βήμα παραπέρα και κατονομάζει ως ηθικούς αυτουργούς τον πρόεδρο της ΝΔ τα στελέχη του επιτελείου του και τη ΝΔ!

“Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της βουλεύτριας Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη είναι μια φασιστική, εγκληματική πράξη, η οποία στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας.

Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, και κάθε δημοκρατικός πολίτης, οφείλει να την καταδικάσει κατηγορηματικά και έμπρακτα.

Οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης, πρέπει άμεσα να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν.

Πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς, όμως, υπάρχει και ηθικός αυτουργός.

Είναι ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του, που οργάνωναν εκστρατείες εκφοβισμού εναντίον βουλευτών. Είναι ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, που τόσον καιρό τώρα, με συστηματικά ψεύδη, ακραία διχαστικό λόγο και κατηγορίες περί «αντεθνικής στάσης» εναντίον όσων τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, υποδαυλίζουν ένα κλίμα μίσους, βγαλμένο από τις πιο σκοτεινές μέρες της Δεξιάς.

Ο κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη του δεν πρέπει απλώς να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια. Πρέπει να σταματήσουν αμέσως το κήρυγμα μίσους, που τροφοδοτεί τους εγκληματίες.” αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Leave a Reply

Top