Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > ΣΥΡΙΖΑ: Η εφιαλτική ομοφωνία στην «αυτοκριτική» της Επιτροπής Απολογισμού (του Ν.Λακόπουλου)

ΣΥΡΙΖΑ: Η εφιαλτική ομοφωνία στην «αυτοκριτική» της Επιτροπής Απολογισμού (του Ν.Λακόπουλου)

skourl tsip dragas filis

“… Μόνο που στις εκλογές δεν κατεβαίνει η Κεντρική Επιτροπή, με τα πολλές φορές αόρατα στελέχη της που δεν αντλούν την δύναμή τους από τον λαό, αλλά από την αυτοτροφοδοτούμενη κομματική εξουσία -που ως συνήθως ζει σε ένα κομματικό υπερπέραν και σε άλλη εποχή.

Για την ακρίβεια -αν κρίνουμε από τα στοιχεία «αυτοκριτικής» που διέρρευσαν- η Επιτροπή είναι τελικά υπεράνω και του ίδιου του κόμματος -που δεν διστάζει να …κατακεραυνώνει για τις αστοχίες του και τις αδυναμίες του. Σα να πρόκειται για κάποιον άλλο -προορισμένο να αναλάβει την ευθύνη για τα νέα λάθη -αλλά να διατηρήσει την ίδια ηγεσία.

Ψάχνοντας βέβαια τα «ιστορικά επιτεύγματα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ με πολύ ναρκισσισμό η Επιτροπή Απολογισμού δεν παραλείπει την «αυτοκριτική» θυμίζοντας τον Χαρίλαο Φλωράκη: «Επιτρέπουμε στο κόμμα την έκφραση άλλων απόψεων, αρκεί να συμφωνούν μαζί μας».

Βέβαια σε σύγκριση με άλλες εποχές της παραδοσιακής Αριστεράς όπου το Κόμμα έκανε λάθη και μετά από είκοσι χρόνια τα αναγνώριζε, έχουμε ένα ρεκόρ -όπως επαίρονται «πηγές» της Κουμουνδούρου: χρειάστηκαν μόνο εφτά μήνες για τον αυτοκριτικό απολογισμό.

Το ερώτημα για τον ανώνυμο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ, που ως τώρα αποδέχεται αυτός να ψηφίζει και να αποφασίζει γι΄αυτόν η Επιτροπή, είναι πως ένα κόμμα που έκανε τόσα λάθη -και γι΄αυτό ηττήθηκε στις εκλογές, αν πάει στις επόμενες εκλογές με τα ίδια πρόσωπα δεν θα κάνει τα ίδια λάθη και δεν θα ηττηθεί και πάλι.

Ολόκληρο το άρθρο του Νίκου Λακόπουλου στο anoixtoparathyro.gr

2 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ: Η εφιαλτική ομοφωνία στην «αυτοκριτική» της Επιτροπής Απολογισμού (του Ν.Λακόπουλου)

  1. Εδω και τωρα στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ατομα της εργασιας του μοχθου, ατομα με ενσημα εργασιας στον δημοσιο, ιδιωτικο χωρο, στο χωρο της αγροτιας και στα ελευθερα επαγγελματα και οχι κατι εγκαθετους ψευτοκουλτουριαρηδες ψευτοαριστερους και ανεπαγγελτους που κατωρθονουν υποχθονιως να παιρνουν την ηγεσια του κομματος, καλο να το δει και ο προεδρος να παει σε αλλο επιπεδο το κομμα ο λαος περιμενει , να τον υπιστηριζει ενα κομμα , αλλοιως δεν ειναι πολυ μακρια το 3℅.

Leave a Reply

eleven − three =

Top